حسین انواری سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) در آیین معارفه مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی افزود: رویکرد اصلی این نهاد انقلابی فراهم کردن زمیته اقتصادی برای مددجویان است.
وی ادامه داد: پرداخت های موردی مالی باید برای افراد 60 سال به بالا باشد و حمایت برای خانواده های جوان بدون سرپرست باید در راستای اشتغال زایی وایجاد فضای اقتصادی صورت بگیرد.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) بیان کرد: مدیرانی که از هم اکنون سکان داری اداره های کل استان ها را بر عهده می گیرند باید به ایجاد زمینه اشتغال و راه اندازی کارگاه های خرد در منازل مددجویان مبادرت ورزند.
وی با بیان اینکه در یکسال اخیر 90 درصد مدیران در سطوح مختلف امداد استان ها تغییر کردند، گفت: این مدیران تازه نفس و متخصص پس از طی دوره های مسوولیت های سطوح پایین کمیته امداد و دست یابی به توفیقات بیشتر به این سمتها منصوب شده اند.
انواری با بیان اینکه هدف کمیته امداد ایستادگی خانواده ها و قوام پیدا کردن برای زندگی بهتر و شرافتمندانه و مستحکم است، اضافه کرد: قلوب همراه با درمان آلام و درد و رنج آنان نیز مهم است و نباید تنها به حل دغدغه های مادی پرداخت.
وی با بیان اینکه کمک های مقطعی و مستمری و یارانه های مادام العمر امکان پذیر نیست، تصریح کرد: ثبات زندگی اقتصادی و فرهنگی نیازمند ارتقاء سطح خانواده ها است.
استاندار استان مرکزی نیز در این آیین گفت: توجه به محرومان و نیازمندان و فراهم آوردن زمینه رشد و تعالی آنان، موجب پیشرفت جامعه می شود.
محمد حسین مقیمی ˈ کمیته امداد را مجموعه ای به یادگار مانده از معمار کبیر انقلاب اسلامی دانست و گفت: رسیدگی به مستمندان و نیازمندان جامعه دغدغه اصلی امام راحل بوده و مقام معظم رهبری نیز در این خصوص بسیار حساس و پیگیر هستند.
استاندار استان مرکزی بیان کرد: برای توانمندسازی خانواده های مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره)، تمامی نهادها و دستگاههای مرتبط باید دست به دست هم بدهند تا در آینده ای نزدیک، از ایران اسلامی فقر زدایی شود.