وی با بیان اینکه در راستای این طرح فضاهای آموزشی و خدماتی قبل از سکونت تعبیه می شوند، به پیشنهاد ایجاد مجتمع آموزشی در شکراب بیرجند نیز اشاره کرده و ادامه داد: دانشآموزان نمی توانند از مهرشهر برای تحصیل به شکراب بیایند و واگذاری زمین برای فضای آموزشی در مهرشهر نیازمند جانمایی است.
این مسئول با بیان اینکه طرح تفصیلی در مهرشهر باید انجام و بازنگری شود، خاطرنشان کرد: طرح تفصیلی بیرجند در حال بازنگری است.
مشاور اجرایی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه مبلغ 40 هزار تومان را مبلغ ناچیزی برای مشارکت اولیاء دانش آموزان در کیفیت بخشی آموزش دانست و یادآور شد: اگر این مبلغ اخذ شود 10 برابر آن ارزش افزوده دارد.
محمد زمانی با بیان اینکه اولیاء باید به همکاران ما در آموزش و پرورش اعتماد کنند، خاطرنشان کرد: این مبلغ برای ارتقاء کیفی و کمی مسائل آموزشی دانش آموزان هزینه می شود.
You're a real deep thniker. Thanks for sharing.