محمد قاسم پور گفت: از جمله برنامه های این طرح برگزاری انواع کلاس های حفظ و قرائت قرآن، برنامه های اردویی و تفریحی و تدریس سه عنوان کتاب در 140 بقعه متبرکه است.
وی با اشاره به طرح تربیت حافظان قرآن نیز افزود: این طرح برای سومین سال متوالی در بقاع متبرکه گیلان برگزار می شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف گیلان ادامه داد: در سال اول 8 هزار و 176 نفر، در سال دوم 9 هزار و 605 نفر در این طرح ثبت نام کرده اند، در سال جاری نیز مصوب ثبت نام 11 هزار نفر بوده که تاکنون 2 هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده اند.
وی همچنین از برگزاری طرح ضیافت الهی در 341 بقعه متبرکه استان خبر داد و گفت: ما در راستای برنامه های سازمان طرح ضیافت الهی را در ماه مبارک رمضان در فضاهای مناسب 341 بقعه متبرکه استان برگزار می کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه گیلان افزود: برای رسیدن به اهداف ابلاغی در طرح ضیافت الهی مقدماتی چون جذب 60 مبلغ اعزامی از قم، برگزاری جلسات تفسیر قرآن، برگزاری خیمه های معرفت و پاسخ گویی به شبهات را نیز فراهم کرده ایم.