کد خبر: 657125
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰
رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های فارس از افتتاح تالار قرآن به ظرفیت دو هزار نفر در مرکز علمی و کاربردی غدیر شیراز خبر داد.

حجت‌الاسلام محمد شریفانی گفت: موسسه غدیر که تحت اشراف آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی قرار دارد با توافق‌های انجام شده به دانشگاه علمی کاربردی ارتقا پیدا می کند.

وی عنوان کرد: این موسسه بیش از 10 سال سابقه کار دارد و دارای فضای فیزیکی مناسب و جاذب با امکانات روز آموزشی است.

شریفانی ادامه داد: این مرکز همچنین دارای مرکز کامپیوتر مجهز بوده و در جوار آن حوزه علمیه و مسجد زیبا و منحصر به فردی قرار دارد.

این مسئول با بیان اینکه هدف از ارتقای این دانشکده انسجام‌بخشی به فعالیت‌های قرآنی است، اضافه کرد: قرآن کتاب اعتقادی و راهنمای زندگی ما مسلمانان بوده و بخش زیادی از مشکلات و ناهنجاری‌های امروز اجتماع به سبب فاصله گرفتن از این کتاب رخ داده است.

وی خاطرنشان کرد: در استان فارس سالانه بیش از 100 هزار نفر زائر عتبات عالیات و 30 هزار زائر عمره به زیارت این اماکن می‌روند که جمعیت بزرگی را شامل می‌شود و مناسب است که راهنمایانی که این جمعیت را در قالب کاروان‌ها هدایت می‌کنند، آموزش‌های مناسب را دیده باشند.

رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های فارس عنوان کرد: در این استان بیش از یک هزار مجلس قرآنی خانگی برگزار می‌شود که نیاز به معلم و مربی دارند.

شریفانی تصریح کرد: همیشه نیاز به مشاغل استخدام رسمی در ادارات نیست و بسیاری شغل‌ها وجود دارند که مورد نیاز جامعه بوده و در صورت وجود مهارت، ضمن ایجاد درآمد برای شاغلان، نوعی از آزادی عمل را نسبت به مشاغل اداری دارا هستند.

وی ابراز داشت: مدرک مهارتی علمی و کاربردی می‌تواند در ساماندهی این مشاغل موثر بوده و زمینه کارآفرینی را برای بسیاری از افراد فراهم کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار