
وی با توجه به الزام نهادینه شدن فرهنگ امر به معروف در جامعه بیان کرد: نهادینه کردن این واجب فراموش شده باید در تمامی نهادهای فرهنگی اجتماعی به صورت خودجوش اجرا گردد .
چراغی پور در ادامه اظهارات خود با توجه به تاثیرگذاری امر به معروف در جامعه یادآور شد :با عمل به معروفات از سوی شخص و سپس ارشاد دیگران از طریق انزجار و تذکر زبانی و شیوه هایی چون تبلیغات میدانی ، برگزاری جشن تکلیف و تعریف پوشش اسلامی برای دانش آموزان می توان گامی بلند در راستای احیای این فریضه الهی برداشت.
سرمربی طرح صالحین سازمان بسیج هنرمندان ایلام در بخش دیگری از اظهارات خود به آثار مخرب ماهواره برخانواده و جامعه اشاره کرد و افزود: ترویج خانواده های لجام گسیخته ، عادی جلوه دادن خیانت همسران به یکدیگر ،برداشته شدن احترام فرزندان نسبت به والدین و بی اهمیت جلوه دادن حجاب از جمله آثار مخرب شبکه های ماهواره ای فارسی زبان است.
ایشان هویت زدایی ، بی بند وباری ،نشانه گرفتنجوانان و نوجوانان ایرانی و مخدوش شدن رابطه دختران و پسران را از جمله اهداف جنگ نرم دشمن برشمرد.
گفتنی است جلسه حلقه مربیان با حضور قریب به 20 نفر از مربیان تربیتی حلقه های صالحین در سالن جلسات مجتمع فرهنگی هنری ارشاد اسلامی برگزار شد.