کد خبر: 649999
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۱
شهردار اصفهان:
شهردار اصفهان بر تقویت بخش نرم افزاری حمل ونقل اصفهان تاکید کرد.

شهردار اصفهان بر تقویت بخش نرم افزاری حمل ونقل اصفهان تاکید کرد.

سيد مرتضي سقائيان ن‍ژاد با اعلام اين مطلب گفت: شهر اصفهان به عنوان يك شهر تاريخي و توريستي با بيش از دو ميليون نفر جمعيت از تمامي ابعاد نمونه است بنابراين بايد حوزه حمل و نقل آن نيز در خور و شان اين كلانشهر باشد.

وي با اشاره به اينكه روزانه ۵۰۷ خودرو در اصفهان شماره گذاري مي شود، اظهار داشت: اينكه خانواده ها از رفاه نسبي برخوردار باشد، مهم است اما برنامه ريزي منطقه اي به كجا رفته است و حجم خودروها در خيابان ها تا چه اندازه بايد باشد و تا كجا بايد بزرگراه، زيرگذر و روگذر ساخته شود.

شهردار اصفهان ادامه داد: با وجود اينكه تعامل خوبي بين شهرداري و پليس راهور برقرار است اما در مديريت ترافيك با مشكل مواجه هستيم چرا كه ترافيك مثلث سه وجهي است.

وی اضافه كرد: مديريت فني ترافيك بر عهده شهرداري، اعمال قوانين با پليس راهور و آموزش بر عهده آموزش و پرورش و صدا و سيما است.

سقائيان نژاد با بيان اينكه وجه سوم ترافيك يعني آموزش رها شده است، گفت: تا زماني كه سه وجه در كنار يكديگر قرار نگيرد در حوزه ترافيك مشكل خواهيم داشت.

وی تصریح کرد: طرح جامع ترافيك از سوي دانشگاههاي صنعتي و اصفهان در حال تهيه است.

شهردار اصفهان تصريح كرد: تعداد كارشناسان حوزه حمل و نقل كم است بنابراين بايد هسته عميق مطالعاتي شكل بگيرد تا نيروي هاي متخصص و كارآمد به كار گرفته شود.

سقائيان نژاد با بيان اينكه خانواده حمل و نقل بسيار گسترده است، ادامه داد: ۲۴ هزار تاكسي، ۱۶۰۰ دستگاه اتوبوس، خطوط بي.آر.تي و دوچرخه در سطح شهر فعال هستند.

وی با اشاره به ورود اولين رام قطارشهري به اصفهان تصريح كرد: اين واگن ها بايد ۲۰ هزار كيلومتربر روي ريل ها آزمايش ديناميكي شوند تا بعد از موفقيت در آزمايشات در شهرهاي تبريز و شيراز اجرايي شود.

شهردار اصفهان در خصوص ساماندهي رينگ دوم ترافیکی اصفهان از سال هاي گذشته، گفت: احداث دهها تقاطع غيرهمسطح، تكميل رينگ سوم ترافيكي نيز از ديگر اقداماتي است كه در اين سالها انجام شده است.

دكترسقائيان نژاد خاطرنشان كرد: اجراي اين فعاليت ها زمينه هوشمند شدن شهرها را فراهم كرده است كه البته هوشمند شدن نياز به مديريت منسجم دارد.

درپایان اين مراسم از زحمات سردار نوريان معاون سابق حمل و نقل و ترافيك شهرداري و عليرضا تاجميررياحي مديرعامل سابق سازمان تاكسيراني شهرداري اصفهان تجليل به عمل آمد.

همچنين در اين مراسم عليرضا صلواتي به عنوان معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري اصفهان، حسن سقايي به عنوان مديرعامل سازمان تاكسيراني و محمد شباني به عنوان مديرعامل سازمان حمل و نقل بار شهرداري اصفهان منصوب شدند.

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار