کد خبر: 648817
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶
سومين تساوي و پايان اردوي اتريش
آنچه در اين بازي مشهود بود اين بود كه كرش نمي‌خواست روي بازيكنان اصلي فشار وارد آورد و...
وحيد صابري
دومين اردوي بلند‌مدت تيم‌ملي فوتبال كشور‌مان پيش از جام جهاني با سومين تساوي شاگردان كار‌لوس كرش به پايان رسيد.  

ايران در سومين ديدار دوستانه خود مقابل آنگولا به تساوي يك - يك رسيد. ملي پوشان كشورمان از ساعت 16:30 عصر ديروز به مصاف آنگولا رفتند كه در نهايت به نتيجه مساوي دست يافتند تا پس از دو تساوي بدون گل مقابل بلاروس و مونته نگر باز هم مساوي كنند. در اين بازي كرش بيشتر به بازيكنان اصلي خود چون تيموريان، شجاعي، امير حسين صادقي، منتظري، خسروحيدري و سيدجلال حسيني استراحت داد.  

بازي با حملات ايران آغاز شد، دقيقه 20 موقعيت تك به تك كريم انصاري‌فرد با اعلام افسايد از سوي داور هدر رفت.  

در دقيقه 22 بازي سردار آزمون از ناحيه قفسه سينه دچار مصدوميت شد و پس از اينكه با ناراحتي احساس درد مي‌كرد از زمين خارج شد و به رختكن رفت.  

جواد نكونام كاپيتان تيم ملي هم پس از مصدوميت جزئي در پاي راست از زمين بيرون رفت تا تيم تقريباً خالي از بازيكن اصلي در ميانه ميدان شود. در ادامه رضا حقيقي به جاي نكونام و رضا قوچان‌نژاد به جاي آزمون وارد زمين شدند و بازوبند كاپيتاني هم بر بازوي احسان حاج‌صفي بسته شد.  

بازي در اين نيمه بيشتر در وسط زمين ادامه داشت تا اينكه تيم آنگولا در معدود موقعيت‌هاي خود در دقيقه 42 صاحب يك ضربه كاشته شد كه سيلوا بازيكن آنگولا در غفلت مدافعان به راحتي توپ را وارد دروازه ايران كرد تا ايران نيمه اول را با شكست به رختكن برود.  

در شروع نيمه دوم كرش دست به تعويضي ديگر زد و بختيار رحماني را جايگزين اشكان دژاگه كرد. روند حركتي تيم ملي در شروع نيمه دوم به مراتب بهتر از نيمه اول شد و ملي‌پوشان ايران توانستند موقعيت‌هايي را روي دروازه حريف ايجاد كنند. در اين نيمه شاگردان كرش بازي را هجومي‌تر كردند و رضا قوچان‌نژاد در دقيقه 49 روي يك پاس عمقي توانست گل بزند اما داور خطاي او را روي مدافع آنگولا اعلام كرد و گل مردود شد.  

دقيقه 65 كريم انصاري فرد با پاس تو‌در احسان حاج صفي با پاي چپ توپ را وارد دروازه آنگولا كرد تا همه چيز به تساوي كشيده شود.  

آنچه در اين بازي مشهود بود اين بود كه كرش نمي‌خواست روي بازيكنان اصلي فشار وارد آورد و سعي كرد بيشتر از بازيكنان ذخيره استفاده كند. در اواسط نيمه دوم با صلاحديد كادر فني دانيل داوري جاي خود را به سوشا مكاني داد تا اين دروازه‌بان هم در يك بازي تداركاتي محك بخورد.  
در دقيقه 73 يك فرصت گلزني خوب از دست رفت، قوچان نژاد در اين صحنه در محوطه شش قدم توپ را با بي‌دقتي به دروازبان آنگولا زد.  

دقيقه 83 دوباره يك موقعيت گل براي ايران داخل محوطه هجده قدم به‌وجود آمد كه شوت محكم آل نعمه با برخورد به بازيكنان حريف به كرنر رفت و اين موقعيت هم به گل تبديل نشد. در ادامه بازي بيشتر در ميانه‌هاي ميدان دنبال شد و دو تيم بيشتر به ارزيابي هم پرداختند اما در كل اين تيم ايران بود كه فرصت‌هاي بهتري را براي خلق موقعيت گل داشت و البته از دست داد.  
اين ديدار را داور اتريشي قضاوت كرد كه در طول بازي به رضا حقيقي از ايران و وادو، پاپل، گوه‌يا از آنگولا كارت زرد نشان داد.  

ايران در اين ديدار با تركيب دانيل داوري (از دقيقه 65 سوشا مكاني)، مهرداد بيت‌آشور، احمد آل نعمه، محمدرضا خان‌زاده، حسين ماهيني، جواد نكونام ( از دقيقه 22 رضا حقيقي)، قاسم حدادي‌فر (از دقيقه 62 محمدرضا خلعتبري)، اشكان دژاگه (از دقيقه 45 بختيار رحماني)، سردار آزمون ( از دقيقه 22 رضا قوچان‌نژاد)، احسان حاج‌صفي و كريم انصاري‌فرد (از دقيقه 70 مهدي شريفي) به ميدان رفت.  

با اين تساوي اردوي تيم ملي در اردوي اتريش به پايان رسيد و طبق برنامه‌ريزي تيم به ايران باز‌گشت تا بعد از چند روز استراحت و پس از مراسم خداحافظي روز دوشنبه در حضور رئيس‌جمهور به برزيل سفر كند. آخرين ديدار تداركاتي تيم ملي پيش از جام جهاني قرار است 17 خرداد مقابل ترينيداد و توباگو در برزيل انجام شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار