کد خبر: 647869
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۷
نماینده مردم پنج شهرستان استان خراسان شمالی با تاکید بر اینکه هنوز این استان توسعه مطلوب را نیافته ‌و به واسطه کم‌‌توجهی در گذشته در برخی شاخص‌های توسعه با متوسط کشوری فاصله دارد، گفت: به طور طبیعی قبل از اینکه از خراسان بزرگ انتزاع یابیم به خاطر وسعت و بزرگی این استان همواره در سایه و حاشیه قرار داشتیم.

قاسم جعفری با اشاره به اینکه خراسان بزرگ با وجود آنکه یک پنجم خاک ایران بوده و به خاطر همین وسعت کمتر مورد توجه قرار می‌گرفت افزود: ‌منطقه شمال خراسان به واسطه همین نگاه و عمکرد، کمتر توسعه یافته بود اما با تاسیس ‌خراسان شمالی، نظارت و رسیدگی بیشتری به استان انجام شد که ثمرات آن را در طول یک دهه اکنون شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه اقدامات زیادی به لحاظ زیر‌ساختی در این استان‌ نسبت به گذشته انجام شده‌ که قطعا به واسطه شکل‌گیری خراسان شمالی بوده ‌است، اضافه کرد: همچنین قبل از تاسیس استان شاید بسیاری از هموطنان با ‌این خطه آشنایی نداشتند و ظرفیت‌های آن هم مورد غفلت مسئولان ‌بود که اکنون شاهد ایفای نقش استان در عرصه‌های مختلف هستیم.

نماینده مردم پنج شهرستان استان خراسان شمالی با تاکید بر اینکه هنوز این استان توسعه مطلوب را نیافته است و به واسطه کم توجهی در گذشته در برخی شاخص‌های توسعه با متوسط کشوری فاصله دارد گفت: امیدواریم دولت با نگاه عدالت محورانه و بر اساس تاکیدات اصل سوم قانون اساسی و اصل 48 این قانون، خراسان شمالی را در شاخص‌های پایین به متوسط کشوری برساند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار