کد خبر: 634785
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۲
دبیر نظام پذیرش پیشنهادهای برق منطقه‏ای سمنان:
دبیر نظام پذیرش و بررسی پیشنهادهای شرکت برق منطقه‏ای سمنان گفت: 111 پیشنهاد در راستای بهبود صنعت برق در سمنان ارائه شده است.
  با حضور مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره، معاونان، مدیران و کارکنان شرکت برق منطقه‏ای سمنان، از شرکت‏کنندگان در فراخوان کمیته نظام پیشنهادهای این شرکت تجلیل شد.

یعقوب قلیچ‏لی، دبیر نظام پذیرش و بررسی پیشنهادهای شرکت برق منطقه‏ای سمنان در این مراسم گفت: فراخوان نظام پیشنهادهای این شرکت شامل شیوه‏های صرفه‏جویی، روش‏های افزایش انگیزش کارکنان و راهکارهای پیشگیری از سرقت تجهیزات خطوط انتقال و فوق توزیع اجرا شد که 111 پیشنهاد به این کمیته رسید و به 10 نفر از پیشنهاددهندگان به قید قرعه هدایایی تقدیم می‏شود.

وي افزود: همکاران هم‏چون گذشته در راستای افزایش بهره‏وری و ارائه خدمت بهتر به هم‏استانی‏ها در خصوص هر موردی که به نظر آنها می‏تواند به انجام بهتر امور در  شرکت کمک کند، پیشنهادهای خود را مطرح کنند.

قلیچ‏لی اظهار داشت: در حال حاضر، نظام پذیرش و بررسی پیشنهادهای شرکت برق منطقه‏ای سمنان در قالب پنج کمیته تخصصی و فنی به بررسی پیشنهادهای رسیده می‏پردازد.

دبیر نظام پذیرش و بررسی پیشنهادهای شرکت برق منطقه‏ای سمنان گفت: علاقه‏مندان اعم از کارکنان شرکت برق منطقه‏ای یا سایر ذی‏نفعان می‏توانند برای ارائه پیشنهادهای خود به پایگاه اینترنتی این شرکت به نشانی semrec.co.ir www. مراجعه کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار