کد خبر: 634755
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۴
رئيس پليس راهور استان اصفهان:
رئيس پليس راهور استان اصفهان با بيان اينكه 60 درصد تصادفات منجر به فوت و جرح در استان مربوط به موتورسيكلت هاست گفت: استفاده از موتورهاي برقي از ميزان تصادفات مي‌كاهد.

سرهنگ حسين غلامي در جمع خبرنگاران افزود: جايگزيني موتورسيكلت برقي به جاي موتورسيكلت‌هاي فعلي هم آلودگي صوتي و محيطي كمتري دارد و هم سرعت كم و در نتيجه كاهش ميزان تصادفات را به دنبال خواهد داشت.

وي با اشاره به ميزات تصادفات منجر به فوت و جرح با موتورسيكلت گفت: در برخي شهرستانها از جمله آران و بيدگل تقريبا صددرصد تصادفات منجر به جرح و فوت مربوط به موتورسواران است. رئيس پليس راهور استان اظهار كرد: ميزان تصادفات جرحي در 10 ماه امسال در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته سه درصد كاهش يافته و تعداد فوتي‌هاي تصادفات از سال 85 تاكنون سير نزولي داشته و حدود 31 درصد كاهش نشان مي‌دهد.

وي يادآور شد: در مدت 10 ماه امسال 60 درصد تصادفات در شهر اصفهان در خيابانهاي امام خميني (ره)، كاوه، جي، آتشگاه، بلوار كشاورز، بزرگراه شهيد چمران، شهيد دستجردي و آقابابايي رخ داده است. وي با اشاره به رفع حدود 60 نقطه حادثه خيز در استان اصفهان در سال جاري گفت: شمار نقاط حادثه خيز استان به 145 رسيده است.

سرهنگ غلامي افزود: در زمان تصادفات قصور از جوانب مختلف شامل عامل انساني، سازندگان خودرو و عامل راه بررسي مي‌شود و امسال عامل 82 مورد از تصادفات درون شهري استان عامل راه شناخته شد. وي توقيف 16 هزار دستگاه موتورسيكلت، صدور حدود 14 هزار و 500 برگه جريمه توسط دوربين‌ها، تعويض پلاك 158 هزار خودرو و 45 هزار موتورسيكلت را از جمله اقدامات 10 ماه امسال پليس راهور استان برشمرد.

وي از توقيف دو هزار و 900 دستگاه خودرو با مبالغ بالاي يك ميليون تومان جريمه و توقيف 274جلد گواهينامه رانندگي به علت تخلف به عنوان بخشي از برخوردها با متخلفان ياد كرد.

رئيس پليس راهور اصفهان با اشاره به فعاليت‌هاي اين پليس در بخش آموزش مسائل ترافيكي گفت: آموزش 77 هزار دانش آموز در 688 مدرسه، آموزش يكهزار و 680 راننده اتوبوس، پنج هزار و 100 راننده تاكسي، 650 راننده سرويس مدارس و 360 راننده خودروي سنگين در سال جاري صورت گرفته است.

وي از انجام 350 مورد تست اعتياد رانندگان خبر داد و گفت: از اين تعداد تست 214 نفر به علت مصرف مواد مخدر، مشروبات الكلي و مواد رونگردان مثبت بوده است.

وي با اشاره به برنامه‌هاي پليس در آستانه ايام نوروز گفت: طرح زوج و فرد خودروها با توجه به ورود مسافران به اصفهان تا 25 اسفند ادامه دارد و براي مدت 20 روز اجرا نمي‌شود.

رئيس پليس راهور استان اصفهان افزود: در ايام نوروز در بخش درون شهري با بيش از 300 دستگاه خودرو و موتورسيكلت و يكصد نيروي انساني امنيت حوزه راهنمايي و رانندگي استان تامين مي‌شود. وي از محدوديت‌هاي ترافيكي به صورت مقطعي از ابتداي اسفند در برخي خيابانهاي شهر از جمله مسيرهاي منتهي به ميدان امام(ره) خبر داد.

سرهنگ غلامي، آموزش استاندارد سازي رفتار با رانندگان به ماموران راهنمايي و رانندگي را از جمله برنامه‌هاي نوروزي پليس راهور استان برشمرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار