کد خبر: 634681
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۳
در آموزش و پرورش ناحیه 2 ساری برگزار شد
جشنواره غذاهای بومی و محلی در سالن شهرک فرهنگیان مجتمع امام سجاد(ع)آموزش و پرورش ناحیه 2 ساری برگزار شده است.

به گزارش خبرنگار جوان از مازندران،در این جشنواره که به مناسبت دهه فجر و با استقبال چشمگیر دانش آموزان و اولیاء آنها برگزار شد 133 دانش آموز از4 مدرسه دخترانه و در 58 گروه شرکت نموده اند.

بر پایه این گزارش مسئولین آموزش و پرورش ناحیه 2 ساری ضمن بازدید از این جشنواره ،برگزاری جشنواره هایی که باعث ترویج فرهنگ غذای سالم می باشد را خواستار شده اند.

داوران این مسابقه پس از بررسی غذاهای ارائه شده در 58غرفه غذایی،افراد برتر را مشخص و معرفی نموده اند.

مسئولین برگزاری این مسابقه هدف از برگزاری این جشنواره را حفظ و اشاعه غذا های سنتی مازندران و آشنائی دانش آموزان با غذاهای بومی و محلی و تشویق آنها به استفاده از غذا های سنتی و سالم اعلام نموده اند.

در پایان به تمامی افراد شرکت کننده لوح تقدیر و به نفرات و گروه های اول تا سوم جوایز ارزنده ای اهدا شد.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
دوست
|
UNITED STATES
|
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۳۰
0
0
احسنت آقای ادیبی و تشکر از برپایی این مراسم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها