محمد طالبی در گفتگو با خبرنگار روزنامه جوان با اشاره به اینکه در شهرستان دامغان 47 کانون فرهنگی هنری مساجد زیر نظر دبیرخانه استانی این کانون ها در مرکز استان فعالیت دارند، افزود : از این تعداد 26 کانون شهری و ما بقی را کانون های روستایی تشکیل داده اند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون برای چهار کانون فرهنگی هنری جدید مساجد مجوز فعالیت صادر شده است، گفت: پنج هزار نفر در کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان دامغان عضو هستند.
طالبی با اشاره به اینکه در حال حاضر 47 کانون فرهنگی هنری مساجد شهرستان از نظر نرم افزاری مجهز بوده و هیچگونه مشکلی در این زمینه ندارد، افزود: جهت اجرای فعالیت های فرهنگی هنری در مساجد شهرستان دامغان باید تامین اعتبار و برای رفع این موضوع تلاش شود.
وی در پایان تصریح کرد: فعالیت های با نشاط در کانون های فرهنگی و هنری، جوانان را به حضور مستمر در مساجد تشویق می کند