کد خبر: 634402
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۴
معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: امروز 103 نفر از دانش‌آموزان پسر از اصفهان به سرزمین وحی اعزام شدند.

سید جواد پور‌حسینی اعزام دانش‌آموزان به حج عمره را یکی از برنامه‌های اجرایی آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: اعزام دانش‌آموزان به حج عمره یکی از برنامه‌های فرهنگی، پرورشی و تربیتی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این برنامه هر ساله در سیستم آموزشی استان اجرا می‌شود، اضافه کرد: البته دانش‌آموزانی که قصد شرکت در برنامه اعزام به حج را دارند باید از شرایط لازم برخوردار باشند.

معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به سهمیه آموزش و پرورش استان برای اعزام دانش‌آموزان به حج عمره تصریح کرد: امروز 103 نفر از دانش‌آموزان پسر از اصفهان به سرزمین وحی اعزام شدند.

وی با تاکید بر اینکه دانش‌آموزانی که به حج عمره اعزام می‌شود باید در کنار انجام فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی از توانایی مالی لازم نیز برخوردار باشند، ادامه داد: دانش‌‌آموزان باید هزینه‌های شرکت در مراسم حج عمره ره به صورت کامل پرداخت کنند.

پور‌حسینی با بیان اینکه این 103 دانش‌آموز در قالب یک کاروان به حج عمره اعزام شده‌اند، تاکید کرد: افزایش نرخ ارز و دلار از مهم‌ترین دلایل بالا رفتن هزینه‌های سفر حج محسوب می‌شود و در حال حاضر سهمیه تمام بخش‌ها برای اعزام به حج عمره کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه کاهش سهمیه اعزام افراد به حج عمره تنها به آموزش و پرورش اختصاص ندارد، گفت: سفر‌های زیارتی آثار و خیرات برکاتی را در حوزه تربیت و پرورش دانش‌آموزان دارد و آموزش و پرورش با اجرای این برنامه‌ها در راستای ارتقای شاخصه‌های دانش‌آموزان تلاش می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار