کد خبر: 633960
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۱
مدیر آموزش و پرورش سمنان خبر داد
مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمنان از تحصیل 200 دانش‏آموز استثنایی در چهار مرکز آموزش استثنایی در این شهرستان خبر داد.
   علیرضا محمودی در مراسمی که در مدرسه دانش‏آموزان استثنایی «امید نجات» سمنان و با حضور فرماندار سمنان و مدیر آموزش و پرورش استثنایی استان تشکیل شد، به حضور 200 دانش‏آموز استثنایی در چهار مرکز آموزش استثنایی در شهرستان سمنان اشاره کرد.

وی افزود: این مراکز با به‏کارگیری80 نفر معلم مجرب و 70 نفر کادر اداری، خدمات مناسبی به این دانش‏آموزان ارائه می‏کنند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمنان افزود: با توجه به نوع فعالیت در این حوزه و نیازمندی‏های فراوان و متنوع، نیاز به توجه بیشتری در این بخش وجود دارد.

محمودی بیان کرد: آموزش این دانش‏آموزان و والدین آنها باید به نحوی باشد که از آسیب‏های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی پیشگیری شود.

در ادامه این جلسه، فرماندار و رئیس آموزش و پرورش شهرستان سمنان در جشن انقلاب دانش‏آموزان استثنایی شرکت و از نمایشگاه کار دستی دانش‏آموزان بازدید کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار