کد خبر: 632648
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳
رییس اداره راه و شهرسازی امیدیه از انجام مراحل پایانی عملیات چهار بانده کردن محور ترانزیتی امیدیه به سمت ماهشهر، بزرگترین بندر تجاری کشور و راه اندازی آن خبر داد.
 
رضا شیخ پور گفت: این محور 55 کیلومتر طول دارد که 22 کیلومتر آن در حوزه استحفاظی امیدیه از شهریور امسال به صورت آزمایشی زیر بار ترافیک رفته و مابقی مسیر هم طی روزهای آینده تکمیل خواهد شد.
وی افزود: عملیات اجرایی این محور از چهار سال پیش آغاز شده اما به دلیل باتلاقی بودن مسیر و نیز کمبود اعتبارات به کندی پیش می رفت.
شیخ پور اعتبار ساخت این محور را در مجموع 350میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی اعلام کرد و افزود: قسمت دوم مسیر در حوزه استحفاظی ماهشهر در مرحله خط کشی و نصب علایم است که در چند روز آینده زیر تردد می رود.
رییس اداره راه و شهرسازی امیدیه گفت: جاده قدیم امیدیه –ماهشهربه طول55 کیلومتر دو طرفه بوده و بیش از 30سال قدمت دارد و باید محور جدید جایگزین آن شود.

وی افزود: در محور قدیم به علت ارتفاع دو متری از سطح جاده و دو طرفه بودن تصادفات بیشتری به صورت عمده به صورت شاخ به شاخ به وقوع می پیوست که در محور جایگزین دیگر شاهد چنین مسایلی نخواهیم بود.
شیخ پور گفت: از طریق این محور و از طرف امیدیه وسایط نقلیه ترانزیتی از سمت شیراز و کهگیلویه و بویر احمد برای بارگیری به سمت بندر عزیمت می کنند که با بهره برداری محور جدید امیدیه - ماهشهر بار ترافیکی به نسبت زیادی کاهش می یابد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار