کد خبر: 631806
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۶
فريدون حسن
كارلوس كرش ديروز تمام ورزش ايران را مخاطب قرار داد، حتي براي آنكه بتواند حرف‌هايش را بزند دست به دامان رئيس جمهور قبلي و رئيس جمهور فعلي شد، او ديروز براي چندمين بار سؤالش را مطرح كرد و اين بار 80 ميليون ايراني را براي خود شاهد گرفت وقتي از وزير ورزش و رئيس فدراسيون فوتبال پرسيد كه: مي‌خواهيد در جام جهاني چگونه باشيد؟ توريست؟ يا يك تيم تأثير‌گذار؟
كارلوس كرش مدت‌هاست اين سؤال را مي‌پرسد؟ درست از روزي كه مجوز حضور در برزيل را پس از بر‌تري تاريخي مقابل كره‌جنوبي به دست آورد. كرش آن روز را فراموش كرد چون به تاريخ پيوست اما ما ديروز نشان داديم كه هنوز در باد آن پيروزي خوابيده‌ايم و وقتي عكس‌هايش را نشان داديم تا كار‌لوس كرش با تأسف بگويد «معناي پخش اين تصاوير چيست وقتي كسي به تيم‌ملي اهميت نمي‌دهد؟»
ديروز سر‌مربي تيم‌ملي با ناراحتي باز هم حرف‌هايش را زد حرف‌هايي كه واكنش‌هايي را هم در پي داشت، اول اينكه وزير ورزش اعلام كرد كه تا 48 ساعت آينده (از ديروز) با كرش ديدار و مشكل تيم‌ملي را حل مي‌كند. البته منتقدان و مخالفان كرش هم ساكت نماندند، امير قلعه‌نويي او را به مناظره دعوت كرد، فتح‌الله زاده پاسخ دادن به حرف‌هاي كرش را در شأن خود ندانست. هر چند كه تا دلتان بخواهد حرف زد و آسمان و ريسمان به هم بافت و كرانچار هم دلايل خاص خود‌ش را آورد تا ثابت كند سر‌مربي تيم‌ملي اشتباه مي‌كند و حق با او و امير‌قلعه‌نويي است كه مي‌خواهد تيم‌هايشان را به ليگ قهرمانان آسيا ببرند و چند هفته‌اي ليگ بر‌تر را با تعطيلي رو‌به‌رو كنند.
قبلاً بار‌ها نوشته‌ايم كه كار‌لوس كرش بهتر از هر كسي مي‌داند با چه بازيكناني رو‌به‌رو است، مي‌داند بازيكنان ما در باشگاه خوب تمرين نمي‌كنند، خوب بازي نمي‌كنند، درست آماده نمي‌شوند و با هزار و يك مشكل رو‌به‌رو هستند و بد‌تر از اينها اينكه قرار است بعد از پايان يك ليگ بي‌كيفيت و گشت و گذار بي‌حاصل در ليگ قهرمانان آسيا با بدن‌هايي خسته و نا آماده به او تحويل داده شوند تا به جام جهاني برزيل برود.
كرش ديروز براي چندمين بار پرسيد كه ما از جام جهاني چه مي‌خواهيم؟ شايد اين روز‌ها خودش هم خوب مي‌داند كه با چه طرز تفكري رو‌به‌رو است، خوب مي‌داند كه ما هيچ بر‌نامه‌اي براي برزيل نداريم، خوب مي‌داند كه حتي آنها كه مدعي حضور در ليگ قهرمانان آسيا هم هستند نيز برنامه‌اي براي آن ندارند و فقط شعار مي‌دهند كه مثلاً بگويند ما هم هستيم، حتماً تا الان به خوبي فهميده كه براي آماده‌سازي تيم‌ملي ايران در راه جام جهاني برزيل به نمايندگي از ملت بزرگ ايران تنهاي تنهاست، چون نه فدراسيون پشت اوست و نه از سوي باشگاه‌ها درست حمايت مي‌شود. شايد به همين خاطر بود كه ديروز به رسانه ملي آمد تا به همه بگويد تنها مانده، به همه بگويد كه از تيم‌ملي در برزيل توقع چنداني نداشته باشند. او آمد تا با سند و مدرك و اعداد و ارقام به ما بفهماند كه آرژانتين، نيجريه و بوسني در چه حدي هستند و چگونه بازي مي‌كنند و ما چگونه، آمد تا بگويد كه كسي در اين ورزش و اين فوتبال كسالت بار اين حرف‌ها را درك نمي‌كند اما شما مردم خوب مي‌فهميد كه من چه مي‌گويم.
كرش ديروز فرياد زد كه «آي مردم من تنها هستم»، فدراسيون، وزارت و باشگاه‌ها مي‌خواهند تيم‌ملي ايران در جام جهاني توريستي باشد چند هفته‌اي، برود، بگردد و بر‌گردد همين. حالا همه منتظر جلسه گودرزي وزير ورزش با كرش هستند، جلسه‌اي كه شايد از دل آن كورسوي اميدي بدر‌خشد و پاياني باشد بر تنهايي‌هاي تنها مرد فوتبال ايران در اين روز‌ها.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار