کد خبر: 630587
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۰
پرسپوليس در بحبوحه تغييرات
نسخه رويانيان پيچيده شده بود. نه زماني كه گفت وزارت مرا نمي‌خواهد اما جرئت بركناري‌ام را ندارد.
دنيا حيدري
نسخه رويانيان پيچيده شده بود. نه زماني كه گفت وزارت مرا نمي‌خواهد اما جرئت بركناري‌ام را ندارد. ماجرا به خيلي قبل‌تر برمي گشت. قرار هم بود در بهمن ماه كار تمام شود آن هم از همان راه‌هايي كه خود رويانيان مقابل پاي مسئولان وزارت ورزش گذاشته بود. اما قبل از آنكه وزارت ورزش دست به كار شود، رويانيان استعفا داد و هيئت مديره هم پذيرفت و خيلي زود پروين را به عنوان سرپرست موقت معرفي كرد تا شايد او ديگر راهي براي بازگشت نداشته باشد.
چند روز قبل بود كه روزنامه پيروزي از جدايي رويانيان بعد از بازي با گسترش فولاد خبر داد. روزنامه‌اي كه سردبير آن روابط عمومي باشگاه است و خبرش از اين جهت مي‌توانست موثق باشد. اما از سوي ديگر قبول استعفاي رويانيان هم كار آساني نبود، چراكه او بارها و بارها استعفا كرده اما هرگز به در خروجي باشگاه نزديك نشده و همواره با بهانه «به خاطر هواداران» بازگشته بود. با اين وجود طبق وعده داده شده رويانيان بعد از بازي با گسترش فولاد استعفا داد. استعفايي با چند بند خاص كه نشان مي‌داد او قصد جدايي ندارد. حداقل نه تا وقتي كه كارهايي را كه در ذهن دارد انجام نداده است. در پي اين استعفا هيئت مديره پرسپوليس تشكيل جلسه داد براي بررسي درخواست و استعفاي او براي دومين بار پذيرفته شد و پروين به سرعت به عنوان سرپرست موقت معرفي شد تا شايد ديگر راهي براي بازگشت دوباره رويانيان نباشد. هر چند كه پذيرفتن اين استعفا به معناي جدايي رويانيان از پرسپوليس نبود و او همانطور كه در بندهاي استعفايش درخواست كرده بود، عضو هيئت مديره باشگاه باقي ماند تا به قول خودش كارهايش را دنبال كند.
اين جدايي شايد برنامه جديد رويانيان باشد اما او خود مدعي است اگر در پرسپوليس باقي مي‌ماند اين تيم را مي‌زدند و به همين دليل جدا شده است چراكه حالا بهتر مي‌تواند كارهايش را بكند: «من با اين تيم ادامه همكاري مي‌دهم و فوقش حتي اگر من را هم نخواهند كسي نمي‌تواند براي من تعيين تكليف كند. بعد از شكست ديروز مقابل گسترش فولاد به خيابان وليعصر و صداوسيما رفتم و جلسه ويژه‌اي براي پروژه ملي پرسپوليس برگزار كردم. اين حركت در يك شبكه بزرگ فرهنگي اقتصادي صداوسيما اتفاق مي‌افتد و گامي بلند به سمت آينده است. مقدمات اين كار از سال گذشته آغاز شده البته اين حركت با پخش صداوسيما نيست بلكه با شركت‌هاي بازرگاني و مختلف اين مركز است. به هر حال كار بزرگي قرار است اتفاق بيفتد اما اينكه مي‌گويند پرسپوليس ۴۰ ميليارد تومان بدهي دارد خالي‌بندي است اما اگر بخواهم همه چيز را شفاف بگويم گردنم را مي‌زنند همان طور كه گردن بقيه را زدند! من دلخوري از اعضاي هيئت مديره ندارم اما در اين تيم تنها بودم و همه اين مسائل را به آنها گفتم. من اعلام كردم كه رئال مادريد را به تهران مي‌آورم و اين كار را خواهم كرد اما اگر مديرعامل بعدي اين اتفاق را نمي‌خواهد بايد به صورت رسمي آن را اعلام كند. پروژه‌هاي اقتصادي ما به بار خواهد نشست و من كار خودم را خواهم كرد. جدايي دايي هم شايعه‌اي بيش نيست و او به كارش ادامه مي‌دهد.»
با اين جدايي حالا مديريت باشگاه دست پروين است. البته به طور موقت و دو هفته ديگر طبق گفته‌هاي اعضاي هيئت مديره، مديرعامل معرفي مي‌شود. طي اين مدت رايزني‌هاي زيادي هم شده است. دادكان اولين گزينه بود كه البته حاضر به پذيرش اين پست در مقطع كنوني نشد و زير بار بدهي‌هاي هنگفت پرسپوليس نرفت تا باب مذاكره با هدايتي باز شود. او هم البته تنها به شرط مديرعاملي حاضر به پرداخت بدهي‌هاست و در صورتي كه به عنوان عضو هيئت مديره معرفي شود كاري بيش از ديگر اعضاي هئيت مديره نمي‌كند و پول زيادي به باشگاه تزريق نخواهد كرد.
اما تا معرفي شدن مديرعامل جديد، همه نگاه‌ها به پروين است. پرويني كه به گفته محمدصادق اكبري رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس با توجه به سابقه ورزشي‌اش به عنوان سرپرست موقت انتخاب شده است. البته پروين مي‌گويد كه قرار نيست سرتمرينات برود و او هم مانند رويانيان جدايي دايي را رد مي‌كند: «من پروين هستم و رك و روراست اگر بخواهم حرفي بزنم در چشمان طرف نگاه مي‌كنم و حرف خودم را مي‌زنم. هيچ‌وقت دنبال اين كارها را نبودم كه بخواهم پشت سر كسي حرفي بزنم. باز هم مي‌گويم رويانيان با خواسته خودش رفت و از طرف همه اعضاي هيئت‌مديره به او خسته نباشيد مي‌گويم، چون زحمت خود را كشيد. اما برخي اوقات كه ناراحت بود به او اطلاعات غلط مي‌دادند و رويانيان هم دلش از ما مي‌گرفت. الان هم به عشق هواداران جلو آمدم تا بتوانيم قهرمان جام حذفي شويم و سهميه آسيا را هم بگيريم. در مورد بدهي‌ها هم نمي‌توان حرف زد چون بايد بررسي شود اما جدايي دايي شايعه است و از او مي‌خواهيم كه با قدرت به كارش ادامه دهد و به زودي هم جلسه‌اي با او مي‌گذاريم تا با مشكلات و مسائل آشناتر شده و راهي براي حل آن بيابيم. مديريت باشگاه هم از دايي حمايت مي‌كند.»
تا قبل از آنكه استعفاي رويانيان براي بار دوم توسط هيئت مديره پذيرفته نشود و سرپرست موقت باشگاه معرفي نشود، جدايي او از پرسپوليس مثل رويا باورنكردني بود اما آنگونه كه از گفته‌هاي رويانيان بعد از قبول استعفايش بر مي‌آيد اين است كه او خودش خواسته قبل از آنكه وزارت دست به كار شود كنار برود تا بتواند در هئيت مديره به كارهايش ادامه دهد. مسئله‌اي كه به آن نيز اشاره كرده و حالا بايد ديد او در قالب عضو هيئت مديره براي پرسپوليس چطور كار مي‌كند. خصوصاً كه او حالا تأكيد دارد حتي اگر او را نخواهند هم كسي نمي‌تواند برايش تعيين تكليف كند. اما بايد ديد وضعيت تيمي كه مدعي عنوان قهرماني بود در آينده با اين حواشي و تغييرات ناگهاني به كجا خواهد كشيد، خصوصاً كه شنيده مي‌شود اين تغييرات به زودي هيئت مديره را هم دگرگون خواهد كرد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
reza
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۴
0
2
رويانيان سياسي بود و به درد پرسپوليس نميخورد . همان بهتر كه رفت
پاسخ ها
محمد
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۴
البته در نظر داشته باشید که نرفت جاش رو عوض کرد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار