رییس اداره کتابخانه های شهرستان خمینی شهر با اعلام این خبر افزود: در مرلح اول 3600 جلد کتاب به این ایستگاه اختصاص داده شده است .
ابراهیم ملایی افزود: این بیمارستان از مکان های پرتردد شهر است و با داشتن 230 نفر پرسنل روزانه بیش از 800 مراجعه کننده دارد.
وی با اشاره به اینکه پیش از این 2 ایستگاه مطالعه در پایانه مسافریری قدس و در مانگاه تخصصی شماره 2 خمینی شهر راه اندازی شده بود اظهار داشت: هفته آینده یک ایستگاه مطالعه دیگر در اورژانس شهر درچه افتتاح خواهد شد.
ملایی با تاکید بر استقبال بسیار خوب مردم شهرستان از این طرح افزود: ایستگاه مطالعه به عنوان کتابخانه ای کوچک در فضاهای عمومی و به عنوان طرحی که همه ایرانیان اهل مطالعه شوند راه اندازی می شود .
وی خاطرنشان کرد: مردم عزیز می توانند با با مراجعه به ایستگاه کتاب مورد نظر خود را انتخاب و پس از مطالعه به همان ایستگاه، سایر ایستگاه های مطالعه کشور و یا یکی از کتابخانه های عمومی بازگردانند.