کد خبر: 627533
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۹
در کل استان یزد تنها 20 مدرسه به صورت دو نوبته اداره می‌شوند.

شایسته ناطقی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد با عنوان کردن این مطلب گفت: مدارس استان یزد در بیشتر مناطق از حالت چرخشی خارج شده و با شیفت ثابت صبح اداره می‌شوند.

وی با اشاره به گستردگی استان یزد و جمعیت دانش‌آموزی 200 هزار نفری گفت: وجود تنها 20 مدرسه با شیفت‌های چرخشی، آمار بالایی برای استان یزد نیست و اکنون تنها در مناطق یک و دو آموزش و پرورش یزد، زارچ، ابرکوه و میبد مدارس به صورت دو شیفته فعالیت می‌کنند.

ناطقی در مورد مشکلات حضور دانش‌آموزان دوره اول متوسطه و دوره دوم به دلیل اختلاف سنی و تجربه دوره بلوغ عنوان کرد: تلاش ما بر این است تا دوره‌های اول و دوم متوسطه را از یکدیگر جدا کنیم اما در بسیاری از مناطق با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم.

وی تصریح کرد: در برخی شهرستان‌ها فضای آموزشی به اندازه کافی موجود است اما به دلیل تعصب محله‌گرایی، مشکلاتی برای استفاده از مدارس وجود دارد که امیدواریم رسانه‌ها در این زمینه فرهنگ‌سازی کنند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمبود معلم در سال گذشته در استان یزد اظهار داشت: سال گذشته با کمبود 860  معلم مواجه بودیم که این خلأ را با معلمان بازنشسته، سربازمعلم‌ها، تجمیع کلاس‌ها، انتقال دبیران از دبیرستان‌ها به مدارس ابتدایی همچنین با تبدیل وضعیت مدیران و معاونان آموزشی جبران کردیم.

ناطقی خاطرنشان کرد: در مجموع از 230 معلم بازنشسته استفاده شد که به دلیل تجربه ارزشمند نیروهای بازنشسته، نتایج بدی حاصل نشد و به هر ترتیب با تلاش و کوشش گروه معاونت ابتدایی، هیچ کلاسی بدون معلم باقی نماند.

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار