کد خبر: 622366
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۵
دبير اجرايي چهارمين جشنواره مردمي فيلم «عمار» با اشاره به استقبال مردم از بخش «فيلم ما» از رويكرد فيلمسازان به نقد درون‌گفتماني در فيلم‌هاي رسيده به اين دوره از جشنواره خبر داد.

دبير اجرايي چهارمين جشنواره مردمي فيلم «عمار» با اشاره به استقبال مردم از بخش «فيلم ما» از رويكرد فيلمسازان به نقد درون‌گفتماني در فيلم‌هاي رسيده به اين دوره از جشنواره خبر داد.

حامد بامروت‌نژاد با اشاره به فيلم‌هاي رسيده به دبيرخانه جشنواره مردمي فيلم «عمار» بيان كرد: در بخش مسابقه فيلم 653 اثر، در بخش اقلام تبليغي 62 اثر و در بخش «فيلم ما» 61 اثر تاكنون به دبيرخانه رسيده است. وي ادامه داد: همچنان كه مي‌دانيد هفتم مهرماه فراخوان ارسال آثار براي چهارمين دوره از جشنواره مردمي فيلم عمار اعلام شد و علاقه‌مندان تاكنون فيلم‌هاي خود را به دبيرخانه اين جشنواره ارسال كرده‌اند. بخش اقلام تبليغي كه دو دوره است در اين جشنواره برگزار مي‌شود، رقابت بين تيزر، پوستر و عكس فيلم است و ضرورت آن اين است كه نشان دهد يك محصول براي رقابت به اقلام تبليغي نياز دارد. وي بيان كرد: بسياري از آثار رسيده به جشنواره بعد از تعطيلات تاسوعا و عاشوراي حسيني بود و به دليل اينكه ارسال اين آثار همچنان ادامه دارد، ممكن است پايان زمان‌بندي دريافت آثار كه تا پايان آبان ماه بود توسط دبيرخانه جشنواره تمديد شود. بامروت‌نژاد درباره موضوعاتي كه بيشترين حجم آثار ارسالي را به خود اختصاص داده‌اند، بيان كرد: همان‌طور كه قابل پيش‌بيني بود، فيلم‌هاي رسيده بيشتر به تاريخ معاصر ايران، انقلاب و دفاع مقدس و اتفاقاتي كه در اين 30 سال در جمهوري اسلامي ايران رخ داده است، پرداخته بودند. همچنين نقد درون‌گفتماني نيز در اين فيلم‌ها رشد قابل توجهي داشت. اين رويكردي بود كه از دوره دوم جشنواره عمار به موضوعات اضافه شد و تاكنون فيلم‌هاي زيادي با اين مضمون به جشنواره رسيده است. چهارمين دوره جشنواره مردمي فيلم عمار از 13 تا 21 دي ماه برگزار خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار