حاج عباسعلي نژاد فلاح، پدر چهار شهيد انقلاب اسلامي شب عيد غدير خم در سن 92 سالگي دعوت حق را لبيك گفت و به فرزندان شهيدش پيوست.
تشييع پيكر اين عارف مجاهد ديروز بعد از نمازجمعه هشتگرد با حضور ابوترابي فرد، نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي، محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، حجتالاسلام شهيدي معاون رئيسجمهور و رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران كشور، فرماندهان سپاه البرز و نمايندگان اين استان در مجلس شوراي اسلامي تشييع و در مزار شهداي روستاي خور به خاك سپرده شد. معاون رئيسجمهور و رئيس بنياد شهيد در اين مراسم گفت: پدر شهيدان نژادفلاح رزمندهاي مجاهد بود و با تقديم چهار شهيد و دو جانباز دين خود را به انقلاب ادا كرد. وي افزود: زماني كه مقام معظم رهبري به اينجانب در بنياد شهيد مأموريت دادند تأكيد داشتند كه مأموريت اينجانب در بنياد شهيد فقط خدماترساني نباشد و بايد همواره از خانوادههاي شهدا سپاسگزاري كنيم.
حاج عباس نژاد فلاح از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بود كه نقش مؤثري در انقلابي شدن مردم منطقه داشت.
اسدالله، غياثعلي، شعبانعلي و رضا نژاد فلاح چهار شهيد اين خانواده هستند كه در عملياتهاي مختلف در هشت سال دفاع مقدس نقش چشمگيري داشتند.
رئيسجمهور در پيامي درگذشت اين پدر چهار شهيد را تسليت گفت، در پيام دكتر حسن روحاني آمده است: والدين فداكار و صبور شهدا كه عزيزترين هستي خود را در دفاع از اسلام و انقلاب اسلامي فدا كردند، الگو و اسوههاي ابدي و جاودان براي جامعه ما هستند.
فرمانده كل سپاه، رئيس مجلس شوراي اسلامي، رئيس سازمان بسيج مستضعفين، سرپرستان وزارت خانههاي آموزش و پرورش و ورزش و جوانان واستاندار البرز با صدور اطلاعيههاي جداگانه درگذشت حاج عباس نژاد فلاح را تسليت گفتند. رضا نژاد فلاح متولد سال 1333 پس از پيروزي انقلاب به استخدام آموزش و پرورش درآمد و با شروع جنگ تحميلي به جبهههاي حق عليه باطل اعزام شد. وي در دوم فروردين سال 61 در جبهه شوش به درجهرفيع شهادت نايل آمد.
شعبانعلي نژاد فلاح در طول سالهاي خدمت در سپاه، مسئوليتبهداري سپاه كرج، معاونت بهداشت و درمان سپاه كرج، هماهنگ كننده گردانها در لشكر ۲۷ محمدرسولالله (ص)، معاونت ستاد پشتيباني جنگ، عضويت در شوراي فرماندهي سپاه كرج و معاونت بهداري لشكر ۱۰ سيدالشهدا را بر عهده داشت و در نبرد با دشمن بعثي دو بار مجروح شد. وي با وجود مصدوميت شيميايي در عمليات كربلاي ۴ شركت كرد و در چهارم دي ماه سال 65 هنگام گرفتن وضو براثر اصابت تركش خمپاره در سن ۲۸ سالگي به شهادت رسيد.