کد خبر: 612570
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶
بحث کنار گذاشتن رویانیان از مدیرعاملی پرسپولیس که زمان عباسی، وزیر سابق ورزش و جوانان دنبال می شد ، طی چند روز گذشته ،یک بار دیگر مطرح شد.البته نه به پررنگی زمانی که عباسی بر کرسی ریاست وزارت ورزش و جوانان تکیه زده بود.

رویانیان البته پرونده پرباری در پرسپولیس نداشت که به واسه سنگین بودن آن ، کنار گذاشتنش از مدیریت این تیم سخت باشد. اما از آنجایی که رویانیان بیشتر یک مرد سیاسی است تا یک مدیر ورزشی ،کارهایی طی مدت حضورش در پرسپولیس انجام داده که توانسته نظر هواداران این تیم را جلب کند.به طوریکه با وجود ناکامی های فراوان ،در بیشتر مواقع هوادار پرسپولیس پشت رویانیان بوده و او را تنها نگذاشته است.خصوصا در سختی ها و زمانی که تلاش می شد او از صندلی مدیریت این باشگاه کنار گذاشته شود!

کارهای جانبی رویانیان آنقدر سرو صدا داشته که نمی توان به راحتی از کنار آنها گذاشت.عقد قرارداد همکاری با تیم های بزرگ ،ترانسفر کردن بازیکنان پرسپولیس به تیم های اروپایی، فسخ قرارداد خلعتبری که خیلی ها آن را یک مسئله ملی عنوان کردند، تلاش برای برگزاری بازی خداحافظی برای مهدوی کیا با هامبورگ(هر چند هنوز به نتیجه نرسیده ) و مسائلی از این دست که توانستند سرپوشی باشند برای ناکامی های پرسپولیس و جلب رضایت ضمنی هوادار این تیم.

تقاضای کمک رویانیان از دولت جدید باعث شد که همه نگاهها به سوی او و شخص اول دولت برگردد و طبیعی است که همه توقع کمک به رویانیان و پرسپولیس را دارند نه اینکه شاهد برکناری او باشند.

صالحی امیری با توجه به جوی که سرپرست وزارت علوم راه انداخته و موضع گیری مجلس را در پی داشته ، به هیچ عنوان نمی پسندد که فضای ورزش را متشنج کمند .بنابر این با کنار گذشتن رویانیان ،ریسک نمی کند و ترجیح می دهد این روزها را دست به عصا راه برود تا بتواند اعتمادها و نظرات را برای روزهای مهم آینده برای خود بگیرد.

از طرفی کنار گذاشتن رویانیان در این مقطع زمانی از پرسپولیس ،علاوه بر اینکه به سود سرخپوشان نیست،(چرا که بخواهیم یا نخواهیم، این مدیر نابلد دیروز،حالا راه و چاه را یاد گرفته ) به سود او هم نیست .صالحی امیری حتما نمی خواهد نظر میلیونها هوادار پرسپولیس به او منفی باشد و مسئولان این تیم و پیشکسوتانش در زمره مخالفانش قرار گیرند.پس حتی اگر در برنامه اش ،کنار گذاشتن رویانیان هم باشد، حداقل تا قبل از آنکه تکلیف وزارت ورزش و جوانان مشخص نشده است،در این خصوص دست به اقدامی نمی زند و همه اینها یعنی اینکه رویانیان حداقل در این مقطع زمانی و قبل از مشخص شدن تکلیف خیلی از مسائل ورزش از پرسپولیس رفتنی نیست.

مطرح شدن دوباره بحث کنار گذاشتن رویانیان از مدیرعاملی پرسپولیس ،آن هم در شرایطی که سرپرست وزرات ورزش و جوانان هنوز در این مقوله ورود نکرده است، می تواند یک بازی سیاسی باشد.هم از طرف موافقان رویانیان برای سنجیدن و بررسی جو در صورت مطرح شدن دوباره بحث برکناری او از پرسپولیس و هم از طرف مخالفان مدیرعامل سرخپوشان برای بر هم زدن جو علیه او.هر چند که در هر دو صورت، آنچه که به نظر می رسد این است که این مرد از پرسپولیس نمی رود.حداقل نه به این زودی ها!

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار