کد خبر: 612230
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۱
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از بهره برداری 27 طرح در هفته تعاون در استان خبر داد.

صادقی با بیان اینکه 27 طرح تعاونی با سرمایه گذاری بالغ بر 557 میلیارد ریال در هفته تعاون امسال به بهره برداری می رسد، گفت: با افتتاح این طرح ها برای 1 هزار و 651 نفر اشتغال زایی ایجاد می شود.

 وی میزان تسهیلات استفاده شده طرح های مذکور را 294 میلیارد ریال ذکر کرد و افزود : از طرح های آماده بهره برداری 4 طرح مربوط به بخش کشاورزی و دامپروری ، 2 طرح در بخش صنعت، 7 طرح در بخش خدمات و 14 طرح نیز مربوط به مسکن مهر است .

صادقی با اشاره به اینکه در هفته تعاون 705 واحد مسکن مهر مربوط به 14 شرکت تعاونی مسکن مهر با سرمایه گذاری بالغ بر 4/4 میلیارد ریال در سطح استان گیلان به بهره برداری می رسد،گفت: علاوه بر افتتاح طرح ها، برنامه های متنوعی اعم از؛ جشنواره ها ، نمایشگاه ها ، همایش ها و مسابقات فرهنگی در هفته تعاون امسال افتتاح می شود.

مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گیلان با بیان اینکه در استان گیلان 2 هزار و 543 شرکت تعاونی و اتحادیه با 1 میلیون و 850 هزار نفر عضو در سطح استان فعال هستند، ادامه داد:  تعاونی های فوق در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند.

صادقی ادامه داد : 548 تعاونی در دست  اجرا داریم که در صورت اعطاء تسهیلات به تعاونی های مذکور ، 5 هزار و 900 شغل جدید ایجاد خواهد شد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار