کد خبر: 611408
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶
مسئول ستاد برگزاری «جشن‌های زیر سایه خورشید» از توزيع بيش از 400 هزار بسته محصولات فرهنگي، توسط كاروان هاي رضوي در 120 شهر كشور خبر داد.

 

صادق ملکی گفت: این طرح همزمان با ایام دهه کرامت در قالب جشن هاي زير سايه خورشيد برای ششمین سال متوالی در 22 استان ايران و 6كشور جهان اجرایی می‌شود.

وي با تاکید بر اینکه با حضور کاروان‌های رضوی شور معنوي وصف ناپذيري در مردم ایجاد می‌شود،افزود:اعزام کاروان‌های رضوی به استان‌های مختلف، یک فرصت برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی دینی در سطح کشور است.

معاون ارتباطات و ساماندهی موسسه جوانان آستان قدس رضوی در خصوص شرایط اعزام کاروان‌های رضوی گفت: در هر یک از این کاروان‌ها ۴ خادم، یک مبلغ، یک مسئول کاروان و یک مسئول فرهنگی حضور دارند.

وی با بيان اين كه هر كدام از كاروان ها يك پرچم متبرك حرم مطهر رضوي را به همراه دارند، تصريح كرد: علاوه برارائه محصولات فرهنگی وکتاب، هداياي متبركي از سوي اعضاي كاروان‌هاي آستان قدس رضوی، به علما و بزرگان شهر‌ها اهدا خواهد شد.

رئیس ستاد برگزاری جشن‌های زیر سایه خورشید افزود: ششمین دوره جشن‌های ملی و معنوی زیر سایه خورشید در سال جاری هم‌زمان با ایام سال‌روز ولادت امام رضا (ع) و دهه کرامت رضوي در ۱۲۰ شهر از ۲۲ استان کشور و همچنین در ۱۷ شهر از ۶ کشور جهان شامل آلمان، هندوستان، افغانستان، عراق، لبنان و امارات برگزار می‌شود.

ملکی ادامه داد: اين برنامه از سوي آستان قدس رضوي برگزار مي‌شود و هدف آن گسترش جشن هاي دهه كرامت در سراسر كشور و جهان و ترويج فرهنگ رضوي است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار