کد خبر: 610095
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۳
واليبال قهرماني جوانان جهان – تركيه
تيم ملي واليبال جوانان كشورمان با كسب عنوان پنجمي به كار خود در رقابت‌هاي قهرماني جهان پايان داد.
تيم ملي واليبال جوانان كشورمان با كسب عنوان پنجمي به كار خود در رقابت‌هاي قهرماني جهان پايان داد.
شاگردان فرهاد نفرزاده در ديدار آخر خود موفق شدند تركيه ميزبان بازي‌ها را با نتيجه 3 بر يك شكست دهند. واليباليست‌هاي جوان ايران گيم اول  اين بازي را با نتيجه 25 بر 19 به حريف واگذار كردند اما در سه گيم بعدي با نتايج 25 بر 21، 25 بر 18 و 25 بر 18 مقتدرانه ميزبان را بردند تا به رغم شايستگي كسب مقام‌هاي بالاتر به عنوان پنجمي رقابت‌ها بسنده كنند.
تيم ملي جوانان كشورمان در مجموع اين رقابت‌ها هشت بار به ميدان رفت كه در هفت بازي مقتدرانه حريفان را شكست داد و تنها يك بار آن هم مقابل برزيل شكست خورد اما همين شكست مانع از حضور در مرحله نيمه نهايي و صعود به جمع چهار تيم برتر دنيا شد. شاگردان نفرزاده با شايستگي روي پله پنجم دنيا قرار گرفتند و ثابت كردند حرف‌هاي زيادي در آينده براي گرفتن دارند.
  نفرزاده: خوشحالم با پيروزي كارمان تمام شد
سرمربي تيم ملي كشورمان در پايان اين بازي‌ها گفت: دوست داشتيم مسابقات را با برد تمام كنيم و خوشحالم كه اين اتفاق افتاد. نفرزاده پس از برتري شاگردانش مقابل تركيه با اشاره به اينكه هر دو تيم شايستگي پيروزي در اين ديدار را داشتند گفت: ست اول را كه باختيم با بچه‌ها صحبت كردم و در ادامه موفق شديم جريان مسابقه را كنترل كنيم. خيلي خوشحالم كه با مديريت اين مسابقه موفق شديم يك برد شيرين ديگر كسب كنيم. هر دو تيم شايستگي كسب مدال در اين مسابقات را داشتند، جا دارد از ميهمان‌نوازي و بازي خوب تركيه تشكر كنم و به آنها تبريك بگويم.
جواد حسين‌آبادي، كاپيتان تيم ملي هم گفت: مي‌دانستيم بازي با تيمي چون تركيه بسيار دشوار است. با هفت برد و يك باخت پنجم شديم. نمي‌توانيم از كسب اين نتيجه خوشحال باشيم ولي در مجموع خوب شد كه بازي‌ها را با پيروزي تمام كرديم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار