به گزارش جوان به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان، ˈعلیرضا کاکاوندˈ افزود: مابقی بدهی مربوط به مشترکان غیرخانگی به ویژه واحدهای تجاری و شرکت های تولیدی است.
وی با اشاره به اینکه پرداخت بدهی مشترکان می تواند بخشی از مشکلات این شرکت را برطرف کند، اظهار داشت: چالش کم آبی و بی آبی در سال های اخیر، حدود 530 روستای این استان را با مشکل جدی مواجه کرده است.
وی تصریح کرد: مردم این روستاها نه تنها در زمینه آب کشاورزی با مشکل مواجه هستند بلکه کمبود آب شرب نیز آنها را در مضیقه قرار داده است.
وی گرم شدن زمین و تغییر اقلیم، بارش های نابهنگام، بارش کم، نامناسب بودن زیرساخت ها و کمبود اعتبارات را از عوامل بروز مشکلات و کمبود آب شرب در روستاها عنوان کرد و گفت: این عوامل موجب خشک شدن چشمه ها و کاهش سطح آب چاه ها در مناطق حاشیه و دشت ها تا افت 9 متر و رها شدن تعدادی از طرح های نیمه تمام شده است.
کاکاوند بابیان اینکه شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان به عنوان متولی آبرسانی به روستاها خود در وضعیت بحرانی به سر می برد، اظهار داشت: کمبود اعتبارات، تحقق نیافتن اعتبارات پارسال و امسال، بدهی های پیمانکاران، کمبود سوخت تانکرهای آبرسانی، مطالبات و حقوق های معوق برخی واحدها از مشکلات این شرکت است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان بر ضرورت توجه مسئولان برای جذب اعتبارات این شرکت تاکید کرد و گفت: اعتبار مصوب سال 90 شرکت حدود 400 میلیارد و 977 میلیون ریال بوده که مبلغ 339 میلیارد و 509 میلیون ریال به این شرکت اختصاص یافته است.
وی اضافه کرد: اعتبار مصوب در سال گذشته نیز مبلغ 163 میلیارد و 146 میلیون ریال بوده که تنها مبلغ 46 میلیارد و 463 میلیون ریال تخصیص داده شده است.
وی اعتبار پیشنهادی در سال جاری برای حل مشکل بی آبی را حدود 520 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در سال جاری تاکنون هیچگونه تخصیص اعتباری برای اجرای طرح ها داده نشده و وضع به گونه ای است که حتی در تامین هزینه سوخت تانکرهای آبرسانی هم با مشکلاتی مواجه هستیم