کد خبر: 603414
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۴

  

رئیس دادگستری شهرستان دهلران با بیان اینکه سیستم ثبت پروند وصدور حکم در این شهرستان کاملا مکانیزه است، گفت: از لحظه ی ثبت تا زمان حصول نتیجه پرونده ها در سیستم داخلی دادگستری بصورت کاملا رایانه ای تشکیل می شوند که همان لحظه در دسترس مقام عالی قوه قضائیه و رئیس کل دادگستری قرار خواهند داشت.

كیانوش برخی، مجموع پرونده های وصولی به دادگستری دهلران را 8هزار فقره برشمرد و افزود: این پرونده ها شامل پرونده های دادسرا، دادگاه، شعب جزایی وحقوقی دادگاه عمومی وانقلاب، اجرای احکام حقوقی و کیفری وشوراهای حل اختلاف می باشد که بطور کامل منتج به نتیجه شده و مختومه گردیده اند.

وی فعالیت شوراهای حل اختلاف شهرستان را مثبت ارزیابی کرد و با بیان اینکه اعضای این شورا بصورت افتخاری فعالیت دارند مجموع پرونده های واصله به شعب شوراهای حل اختلاف را 3300فقره عنوان کرد که از این میزان 3200 فقره پرونده بطور کامل مختومه شده که از این میزان 20درصد با سازش طرفین بوده است.

رئیس دادگستری دهلران با اشاره به اینکه با فعالیت شوراهای اختلاف 40درصد مراجعات به دادگستری کاهش یافته، گفت:  13 شعبه شورای حل اختلاف دراین شهرستان فعالیت می کنند و از این میزان 5شعبه شهری و 8 شعبه در روستاهای شهرستان دهلران مراحل رسیدگی به پرونده های سبک را در دستور کار خود دارند.

کیانوش برخی ، از فعالیت افتخاری 110 نفر از مزدم شهرستان دهلران در ستاد مردمی پیشگیری از وقوع جرم خبر داد وافزود: اعضای این ستاد با تشکیل جلسات ماهانه معضلات اجتماعی شهرستان را رصد و درخصوص راهکارهای پیشگیری وکاهش جرم تبادل نظر می کنند.

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار