کد خبر: 602992
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۹
هجوم ملخ‌ها به مزارع و باغات مشگین‌شهر بیش از 40 درصد به این منابع خسارت وارد کرد.

مدیر جهاد کشاورزی مشگین‌شهر در جریان بازدید از طرح‌های توسعه زراعی و باغی اين شهرستان با بیان این مطلب گفت: با تلاش کارشناسان، مسئولان جهاد کشاورزی و خود زارعان سعی کردیم کانون هجوم ملخ‌ها را شناسایی و نسبت به مهار آن اقدام کنیم.

احمد معصومی افزود: بیش از یک‌هزار هکتار از باغات و مزارع شهرستان مشگین علیه این آفت شیمیایی شد و در کنار آن با توزیع طعمه علیه این آفت مقابله کردیم و به سرعت جمعیت حشرات و ملخ‌ها را کاهش دادیم.

مدیر جهاد کشاورزی مشگین‌شهر ادامه داد: بیشترین محلی که هجوم ملخ‌ها به آن جا خسارت زده مربوط به روستای جهادآباد، آلنی و لاهرود است که به نظر می‌رسد بی‌توجهی برخی عوامل سبب شده تا میزان ملخ‌ها به سرعت ازدیاد پیدا کند که با مراقبت‌های به موقع سعی کردیم این وضعیت را به یک سرانجام واقعی برسانیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار