کد خبر: 602945
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۹
امام جمعه‌ اصفهان:
امام جمعه‌ اصفهان با اشاره به دیدار اخیر هیئت دولت با رهبر انقلاب، از عملکرد ارزشمند مقام معظم رهبری در برشمردن نکات مثبت دولت دهم قدردانی به‌عمل آورد.

آیت‌الله سیدیوسف طباطبائی‌نژاد در خطبه‌های این هفته‌ نمازجمعه‌ اصفهان در مسجد امام (ره) ضمن دعوت نمازگزاران به تقوای الهی و ترک معاصی، فرمایشی از پیامبر گرامی اسلام (ص) نقل کرد و اظهار داشت: «از حضرت روایتی در دست است که فرموده‌اند بهترین عمل در ماه رمضان، ترک گناه است.»

نماينده‌ ولی فقيه در استان و امام جمعه اصفهان با تأکید بر این‌که در ماه مبارک رمضان، باب رحمت خداوند باز است، به روایتی از امام مجتبی (ع) پرداخت و تصریح کرد: «حضرت اظهار داشته‌اند که ای فرزندان عالم! بدانید شما از زمانی که به‌دنیا می‌آیید در مقام هدم عمر خود هستید، پس از آنچه که خداوند از نعمات در اختیارتان قرار داده، زاد و توشه بردارید برای روزی که در پیش خواهید داشت.»

آیت‌الله طباطبائی‌نژاد در ادامه به نکات قابل توجه آخرین دیدار هیئت دولت با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: «رهبر معظم انقلاب به‌عنوان انسانی منصف، عادل و عدالت‌خواه همیشه این نکته دینی را به ما گوشزد کرده‌اند که عدالت داشته باشیم و بکوشیم قضاوتمان کودکانه نباشد بلکه قضاوت محققانه داشته باشیم بدین‌معنی که هم خوبی‌ها و هم بدی‌ها را ببینیم.»

عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن قدردانی از اقدام ارزشمند رهبر انقلاب، اضافه کرد: «مقام معظم رهبری در این دیدار به سه نکته مثبت دولت اشاره کردند که شامل "حجم کاری بسیار بالا"، "تلاش خستگی‌ناپذیر" و "در دست گرفتن شعارهای انقلاب و افتخار به آن‌ها" بود. این دستور قرآن کریم است که حتی نسبت به دشمنانتان هم با بی‌عدالتی رفتار نکنید.»

آیت‌الله طباطبائی‌نژاد با تأکید بر این‌که البته این به‌معنای نادیده گرفتن ضعف‌های دولت نیست، افزود: «اگر رهبر معظم انقلاب چنین تفقد، دلجویی و حمایتی از دولت و رئیس‌جمهور به‌عمل نمی‌آوردند جای تعجب داشت چرا که در آن صورت، روزنامه‌ها و مطبوعات آنچنان از آقای احمدی‌نژاد حرف می‌زدند که بی‌انصافی بود.»

خطیب جمعه اصفهان هم‌چنین به‌مناسبت دهم رمضان‌المبارک سالروز وفات حضرت خدیجه کبری (س) به گوشه‌ای از فضائل این بانوی گران‌قدر پرداخته و اظهار داشت: «خدیجه (س) واجد چنان شایستگی و لیاقتی است که تمامی ائمه معصومین (ع) از نسل ایشان می‌باشند. حضرت خدیجه بدون کوچک‌ترین چشم‌داشتی، تمامی اموال خود را در راه هدف عظیم پیامبر اسلام (ص) در اختیار ایشان قرار داد و پیغمبر (ص) نیز در همین رابطه فرموده‌اند که هیچ مالی هم‌چون اموال خدیجه کبری (س) به من نفع نرساند و مرا زنده نکرد. رسول اکرم (ص) همواره به‌یاد خدیجه بوده و این بانوی عظیم‌الشأن را دعا می‌کردند.»

آیت‌الله طباطبائی‌نژاد در ادامه برشمردن خصوصیات بزرگ‌بانوی اسلام، خاطرنشان ساخت: «تنها خواسته حضرت خدیجه (س) که کلیه اموال خود را در راه اعتلای دین مبین خرج کرده بود، هنگام وصیت به دختر گرامی‌شان فاطمه زهرا (س) این بود که ایشان را در عبایی که پیامبر (ص) با آن نماز به‌جای می‌آوردند، به خاک بسپارند.»

نماينده‌ ولی فقيه در استان اصفهان دیگر مناسبت مهم هفته پیش رو را سالروز ولادت کریم اهل بیت (ع) برشمرد و گفت: «کسب عنوان کریم اهل بیتی که همگی ایشان در والاترین درجات کرامت و بزرگواری قرار دارند، معنای خاصی دارد. امام مجتبی (ع) مهمان‌سرایی ویژه داشتند و چندین‌بار هم اموالشان را میان مردم تقسیم کردند. از امام باقر (ع) نقل است که فرموده‌اند امام مجتبی (ع) در عبادات و صدقات بسیار جدیت داشتند.»

آیت‌الله طباطبائی‌نژاد با اشاره به این‌که نیمه رمضان، ولادت باسعادت این امام همام به‌عنوان روز اکرام و کمک به ایتام و نیازمندان نامیده شده است، تصریح کرد: «این روز مبارک، فرصت خوبی است برای کمک‌های بزرگ چنانچه از نبی مکرم اسلام (ص) نقل شده که فرموده‌اند اگر کسی یتیمی را کمک کند تا بی‌نیاز شود، خداوند بر خودش واجب کرده که بهشت را نصیب او سازد. چنان‌که اگر کسی مال یتیمی را بخورد، جزایش آتش است.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار