کد خبر: 602889
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۱
در آستانه جام ملت های آسیا
قهرمانی تیم ملی بسکتبال در جام ویلیام جونز در بهترین زمان ممکن به دست آمد. بسکتبال ایران در ادوار اخیر حضوری پر رنگ در این تورنمنت داشته تا آنجا که حاصل پنج دوره حضور چهار جام بوده است.
شیوانوروزی

قهرمانی تیم ملی بسکتبال در جام ویلیام جونز در بهترین زمان ممکن به دست آمد. بسکتبال ایران در ادوار اخیر حضوری پر رنگ در این تورنمنت داشته تا آنجا که حاصل پنج دوره حضور چهار جام بوده است.

نزدیک شدن به زمان برگزاری جام ملت های آسیا شرایط را از همیشه حساس تر کرده است. فدراسیون بسکتبال در تلاش است تا در فرصت باقی مانده تدارک مناسبی برای ملی پوشان فراهم کند. طبق برنامه بسیرووچ و شاگردانش از فردا و به مدت چند روز در تالار بسکتبال آزادی تمرین کرده، سپس به بابل می روند و تمرینات خود را در این شهر برپا می کنند. تا اعزام به فیلیپین زمان زیادی باقی نمانده. همه می کوشند تا نقاط ضعف را شناسایی و آن ها را تقویت کنند.

در این میان مدیر تیم های ملی وضعیت فعلی تیم را مطلوب توصیف می کند و معتقد است ملی پوشان عزمشان را برای فتح آسیا جزم کرده اند. در ادامه گفت وگوی ما با محمد رضا مشحون را می خوانید.

شرکت در جام ویلیام جونز تا چه حد آمادگی تیمی را بالا برد؟

ویلیام جونز جام معتبری است که ما از پنج دوره حضور چهار بار فاتح آن شدیم. پیش از این تیم ملی به تورنمنت ترکیه اعزام شد و با چند تیم بازی تدارکاتی داشت. خوشبختانه شرایط خوبی بر اردو حاکم است و کادر فنی نیز تسلط کافی بر اوضاع دارد.

در این دوره بدون شکست جام قهرمانی را به دست آوردیم.

تمامی بازی هایمان را بردیم. اگر به نتایج دقت کنید می بینید که مقابل تایوان و کره جنوبی با اختلاف کم به پیروزی رسیدیم. دلیلش نیز این است که در یک مقاطعی سرمربی تصمیم می گرفت به چند بازیکن استراحت بدهد تا ملی پوشان دچار آسیب دیدگی نشوند. از طرفی ما با 15 یار به ویلیام جونز رفته بودیم اما بسیروویچ در هر بازی 12 بازیکن را مورد آزمایش قرار داد.

رویارویی با نماینده امریکا تجربه خوبی برای ملی پوشان محسوب می شود.

تیم آمریکا را شکست دادیم اما این تیم اصلا قوی نبود و هیچ نام و نشانی از بسکتبال آمریکا نداشت. اصولا از این کشور انتظار بیشتری می رود ولی آن ها معمولا تیم های نزدیک به منطقه را به ویلیام جونز اعزام می کنند. به عنوان مثال آمریکایی های مقیم فیلیپین یک تیم تشکیل می دهند و در صورت برگزاری تورنمنت ها درمنطقه شرق آسیا این تیم را به مسابقات اعزام می کند.

به نظر می رسد هنوز در مواجه با تیم های سرعتی به مشکل می خوریم.

بازیکنان غرب آسیا قد و قامت بلندتری نسبت به شرقی ها دارند، آن ها کوتاه ترند و به تبع سریعتر عمل می کنند. منتها بچه های ما ب استفاده از تاکتیک برتر و توان بالای خود این خلا را پر می کنند.

بازی آخرمان با لبنان بود اما فدراسیون این کشور به حالت تعلیق درآمد. فکر می کنید لبنانی ها در جام ملت ها غایب خواهند بود؟

دوست داشتیم با لبنان هم بازی می کردیم اما فعالیت های آن ها به حالت تعلیق درآمده. البته با شناختی که ما از آنها داریم قطعا پول زیادی خرج می کنند تا در جام ملت ها حاضر باشند.

از عملکرد کادر فنی و همکاری مربیان ایرانی با مهمد بسیروویچ راضی هستید؟

کادرفنی تاکنون بسیار خوب نتیجه گرفته، بعلاوه اینکه مربیان بر همه مسائل تسلط کافی را دارند. همکاری مربیانن ایرانی نیز مطلوب بوده و به خوبی بازی ها را آنالیز کردند و مشورت لازم را به سرمربی می دهند.

تیم چین تدارک ویژه ای برای جام ملت ها دیده است.

در مرحله گروهی با چین همگروه شده ایم. پیروزی مقابل چین برای ما بسیار اهمیت دارد چراکه اگر این تیم را ببریم در مرحله بعد دیگر با چینی ها بازی نمی کنم. بله آنها در تورنمنت های زیادی شرکت کرده اند، اسپانسرهای خوبی هم دارند و با آمادگی کامل به جام ملت ها می آید. همین چند وقت پیش در تورنمنتی با استرالیا و امریکا بازی کرد. در هر حال چینی ها هر کاری می کنند که قهرمان شوند.

همچنانچینحریف اصلی مان در قاره است؟

از نظر ما بازی با همه تیم ها سخت است. دو سال پیش هیچ کس فکر نمی کرد اردن ایران را حذف کند. لبنان و اردن هر کدام به سه بازیکن آمریکایی تابعیت کشورشان را داده اند. تیم های که زورشان به ایران و چین نمی رسد سعی می کنند تا کمبودشان را از این طریق جبران کنند.

با توجه با در پیش بودن جام ملت ها مسئولان حمایت های لازم را از بسکتبال داشته اند؟

نه به هیچ وجه، متاسفانه هرچه پول هست خرج فوتبال می کنند و حتی کسی حالمان را هم نمی پرسد.

ملی پوشان اعتراضی به این بی توجهی ها نمی کنند؟

دیگر عادت کرده ایم. بچه ها هم به بی توجهی ها عادت کرده اند و توقعشان کم است. متاسفانه به جای آنکه زیر بنایی کار کنند به تیم هایی که عملکرد خوبی دارند اصلا توجه نمی کنند.پولی که به ما داده اند به اندازه یکی از سفرهای مان هم نیست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار