
به گزارش جوان ، مجتمع مرکزی صنوف خرم آباد به منظور ساماندهی و تجمیع اصناف و مشاغل مختلف و خروج اصناف و مشاغل آلاینده از سطح شهر خرم آباد با مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث شده است.
مجری و سرمایه گذار مجتمع مرکزی صنوف خرم آباد در مراسم بهره برداری از فاز اول این مجتمع گفت: فاز اول این طرح به منظور استقرار صنف فروشندگان خودرو(نمایشگاه داران اتومبیل) در زمینی به مساحت 20 هزار متر مربع احداث شده است.
محمد جعفر قاضی افزود: این مجتمع در فضایی به وسعت 30 هکتار با بهره مندی از زیرساخت های لازم شامل برق، آب ، گاز، تلفن و همچنین داشتن تمامی امکانات خدماتی و رفاهی از جمله فضای سبز، نمازخانه، سرویس های بهداشتی، باچه های بانکی و یگان انتظامی در قالب یک طرح علمی و کارشناسی احداث شده است.
وی اظهار کرد: مراحل بعدی این مجتمع شامل استقرار صنف عرضه کننده عمده مواد غذایی و همچنین صنف جوشکاران می باشد که با برنامه ریزی انجام شده، پاییز امسال به بهره برداری خواهد رسید.
به گفته وی، اجرای این طرح و احداث این مجتمع در سایه حمایت های جدی استاندار لرستان و همچنین همراهی و همکاری شهرداری و شورای شهر خرم آباد محقق شده است.
شهردار خرم آباد نیز دراین مراسم گفت: فعالیت این مجتمع به عنوان یکی از مطالبات اصلی و جدی مردم شهر خرم آباد، نقش مهمی در کاهش میزان آلاینده ها در حوزه آلودگی صوتی و هوا خواهد داشت.
هرمز نصیری با اشاره به توسعه نامتوازن شهر خرم آباد در دو دهه اخیر، افزود: شهر خرم آباد 1300 هکتار توسعه به صورت نامتوازن یافته که به طور طبیعی موجب بروز مشکلاتی در عرصه مدیریت شهری شده است.
وی گفت: حضور برخی اصناف که به طور طبیعی فعالیت آنها موجب بروز آلودگی های صوتی و همچنین زیست محیطی و ایجاد ترافیک و مشکل در تردد شهروندان می شود، یکی از معضلات توسعه نامتوازن شهری است.
به گفته وی، احداث این مجتمع به عنوان یک نیاز جدی و ضروری در عرصه توسعه و رشد متوازن خرم آباد و مطالبه اصلی شهروندان در نهایت با حمایت های جدی استاندار لرستان و همراهی و همکاری بخش خصوصی و اصناف محقق شده است.
وی افزود: انتقال بخش عمده ای از این صنوف از داخل و مناطق مرکزی شهر خرم آباد به این مرکز و ساماندهی و تجمیع آنها در یک مکان مشخص، علاوه بر فراهم کردن زمینه مناسب برای خدمت رسانی بهتر به صنوف و شهروندان، موجب رضایتمندی مردم و رشد و توسعه بهتر شهر نیز خواهد شد.