
وی تصریح کرد: همچنین مرحله دوم این طرح 15 مهر ماه سال گذشته صورت گرفت که طی آن 692 هزار و 792 برچسب بر روی کالاها نصب شد. پس از انجام مرحله سوم که حتما اطلاعرسانی خواهد شد هر کالای وارداتی که بدون برچسب باشد کالای قاچاق محسوب شده و با مخاطی برخورد خواهد شد.
شیخ رباط ادامه داد: تعلل بیش از حد در انجام این طرح موجب تقلب در بارکدها خواهد شد، در همین راستا سعی خواهیم کرد هرچه زودتر این طرح را به اتمام برسانیم.
وی با بیان اینکه در بخش مشروبات الکلی، خوشبختانه 97 درصد کاهش کشفیات داشتهایم و در سال 91، میزان کشفیات لوازم آرایشی نسبت به سال گذشته 37 درصد رشد داشته است.
معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان عنوان کرد: در زمینه دخانیات در سال 91، میزان کشفیات نسبت به سال 90، 78 درصد کاهش یافته، همچنین در بخش سوخت در سال 90، چهار میلیون و 703 هزار و 481 لیتر کشفیات داشتیم که این میزان در سال 91، به پنج میلیون و 152 هزار و 905 لیتر افزایش یافته است.