کد خبر: 601800
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۸
بیش از یک‌هزار و 50 دستگاه کمباین در استان اردبیل به کشاورزان و زارعان 12 استان سرویس ارائه می‌کنند.

خلیل نیکشاد معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با عنوان كردن اين خبر گفت: بیش از 355 هزار هکتار از اراضی دیم و آبی استان اردبیل به زیر کشت گندم اختصاص یافته است که پیش‌بینی می‌کنیم از این میزان اراضی 560 هزار تن محصول گندم برداشت شود.

وی تصریح کرد: ‌با برداشت گندم از گندم‌زارهای شمال استان اردبیل حدود 25 روزی است که عملیات برداشت با دستگاه‌ها و ادوات مکانیزه در شمال استان اردبیل آغاز شده و پیش‌بینی می‌کنیم تا اواخر شهریورماه برداشت محصول در مناطق مختلف استان به طول بینجامد.

نیکشاد خاطر نشان کرد: امسال با توجه به وضعیت مناسب آب و هوایی، هم کمی و هم کیفی میزان تولید افزایش یافته ولی در مزارع دیم به دلیل برخی تنش‌های خشکسالی آن‌گونه که انتظار می‌رفت شاهد به ثمر نشستن محصول در مزارع دیم نیستیم.

* نوسازی ناوگان کشاورزی

این مسئول کیفیت گندم تولیدی در شمال استان اردبیل را از شاخصه‌های مواد غذایی و تولید آرد و گندم مناسب بسیار مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: کار برداشت محصول گندم و خوشه‌های طلایی نعمت خدادادی از بیله‌سوار آغاز شده و تا جنوبی‌ترین نقطه استان تا مردادماه ادامه می‌یابد.

وی اضافه کرد: 40 درصد غلات استان در شهرستان بیله‌سوار تولید می‌شود و از این رو این شهرستان به انبار غله شمال‌غرب کشور معروف است که پیش‌بینی می‌شود 200 هزار تن انواع غلات از اراضی دیم و آبی بیله‌سوار برداشت شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان در مورد نوسازی ناوگان کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: در بحث خرید و نوسازی کمباین و تراکتور با پرداخت تسهیلات مورد نیاز اقدامات خوبی در سطح استان آغاز شده به طوریکه یک‌هزار و 50 دستگاه کمباین در اختیار بهره‌برداران است که برای 12 استان کشور در این ایام سرویس ارائه می‌کند.

نیکشاد یادآور شد: یکی از برنامه‌های میان مدت و بلند مدت ماه تأمین نقدینگی و تسهیلات مورد نیاز ادوات کشاورزی و تجهیزات پشتیبانی است که در این زمینه نوسازی ناوگان خودرویی بخش کشاورزی جز ضروریت‌ها می‌باشد. آنچه که در این زمینه بیشتر مد نظر و مورد هدف می‌باشد استفاده از ظرفیت‌های کشاورزی استان اردبیل در تولید متنوع محصولات است که به نظر می‌رسد در این زمینه راهکارها و سیاست‌گذاری‌های درست بیش از هر زمان دیگر مد نظر و ملاک کار قرار گیرد.

قابل ذكر است به میمنت تولید مناسب و کیفی گندم در شمال استان اردبیل زارعان به شکرانه این نعمت خدادادی در پرداخت زکات نیز پیشقدم بوده و در اولین فرصت سعی دارند زکات خود را پرداخت کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار