کد خبر: 601499
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۲
معاون عمرانی استاندار اصفهان :
معاون امور عمرانی استاندار اصفهان با بیان اینکه توسعه زیربنایی در شهرهای کوچک سبب کاهش روند مهاجرت می‌شود، گفت: در شهر دهاقان هشت پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 44 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

مهدی جمالی‌نژاد در حاشیه افتتاح پروژه‌های عمرانی و شهری شهر دهاقان که در هفته نکوداشت شهرداری‌ها و دهیاری‌ها صورت گرفت، اظهار داشت: توسعه امور زیربنایی و امکانات رفاهی در شهرهای کوچک دهاقانسبب کاهش روند مهاجرت می‌شود.

این مسئول با اشاره به پروژه های قابل بهره برداری این شهر افزود: اجرای چنین پروژه‌هایی که سهمی از تسهیل زندگی شهری را برعهده خواهند داشت، همچنین سبب افزایش سطح زندگی می‌شود.

معاون امور عمرانی استاندار اصفهان با اشاره به مهم‌ترین پروژه‌های این شهر تصریح کرد: پروژه بازارچه میوه و تره‌بار دهاقان به وسعت 400 متر مربع و به ارزش شش میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

وی ادامه داد: ایستگاه فرستنده دیجیتال صدا و سیما به ارزش 4 میلیارد ریال، افتتاح شبکه بهداشت و درمان دهاقان به وسعت یک هزار و 200 متر مربع و در حدود 5 میلیارد ریال، افتتاح خیابان شهدای قشقایی به طول 800 متر و به ارزش پنج میلیارد ریال از جمله پروژه‌های بهره‌برداری در این شهر بوده است.

جمالی‌نژاد افتتاح بلوار گلستان به طول یک هزار متر مربع و با اعتبار 5.8 میلیارد ریال و افتتاح کتابخانه شهرداری گلشن به ارزش شش میلیارد ریال و افتتاح ایستگاه آتش‌نشانی شهر گلشن را به ارزش پنج میلیارد ریال را از دیگر پروژه‌های افتتاح شده این شهر عنوان کرد.

این مسئول با اشاره به اینکه جمعا 44 میلیارد ریال برای افتتاح این پروژه‌ها هزینه شده، از کلنگ‌زنی خیابان صدرالعلما در بافت فرسوده شهر دهاقان به طول 700 متر و با آزادسازی 8.5 میلیارد ریال خبر داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار