کد خبر: 521457
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۲
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی:
محمد اشرف‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ما در تبریز اظهار کرد: فاز نخست متروی تبریز اوایل خرداد‌ماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
وی افزود: تا به امروز ۹۹.۵ درصد در بخش ابنیه و ۸۸ درصد در بخش تجهیزات متروی تبریز پیشرفت اتفاق افتاده است.
اشرف‌نیا اضافه کرد: برای این پروژه مهر ماندگار طی سال گذشته معادل یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از محل سهم اعتبارات دولت جذب شده است که ۷۰۰ میلیارد ریال آن برای اجرای پروژه و ۶۰۰ میلیارد ریال برای خرید واگن‌ها هزینه شده و این میزان اعتبار معادل ۱۳۰ درصد از کل اعتبارت دولت طی سال گذشته برای متروی تبریز است.
وی درباره سهم دولت برای متروی تبریز در بحث اعتبارات ادامه داد: دولت تا به امروز ۳ هزار میلیارد ریال بیشتر از سهم شهرداری برای متروی تبریز پرداخت کرده است به نحوی که اگر شهرداری معادل این رقم برای متروی تبریز اعتبار تخصیص دهد شاهد سهم ۵۰ درصدی دولت و شهرداری خواهیم بود.
این مقام مسئول در حوزه عمرانی آذربایجان‌شرقی تاثیر راه‌اندازی مترو در حمل و نقل شهری را غیرقابل انکار دانست و گفت: مجهز شدن حمل و نقل شهری به تکنولوژی مترو سبب حل مشکلات ترافیکی، افزایش سرعت حمل و نقل درون شهری و جابه‌جایی مسافر می‌شود و کاهش هزینه‌های سوخت و آلودگی هوا را به دنبال خواهد داشت.
وی یادآور شد: تاثیرگذاری در این بخش‌ها، اقتصاد شهری را نیز متحول خواهد کرد.
فاز نخست متروی تبریز از ائل‌گلی تا میدان ساعت به طول ۷ کیلومتر پیش‌بینی شده است.
مطالعات طرح قطار شهری تبریز در سال ۱۳۸۰ آغاز و عملیات اجرایی این پروژه که در پنج مسیر به طول ۸۰ کیلومتر طراحی شده از سال ۱۳۸۴ شروع شده است؛ شبکه خطوط متروی تبریز شامل پنج خط مصوب بوده که چهار خط آن درون‌شهری و یک خط آن خارج از حومه است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار