کد خبر: 520441
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۸
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل:

به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، عظیم دشتی در جلسه انجمن‌های هنری و ادبی و شورای بسیج هنرمندان استان اردبیل اظهار داشت: نامگذاری سالروز شهادت سید مرتضی آوینی فرصت مناسبی است که ابعاد مختلف شخصیت هنری سید مرتضی آوینی به عنوان مغز متفکر هنر دینی و اسلامی با ظرافت خاص به اصحاب هنر و آحاد مردم بیان شود.
وی گفت: این از وظایف هنرمندان متعهد است که شهید آوینی را برای خود الگو قرار دهند و مدافع سنگر هنر متعالی باشند.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل تصریح کرد: ‌آشنا کردن هنرمندان با مباحث دین مقدس اسلام و رابطه هنر و دین و احیای هنر انقلابی و دینی از رویکرد مهم سازمان بسیج هنرمندان کشور است.
دشتی افزود: سعی داریم با به کارگیری اساتید مجرب و ارزشی و تشکیل کار گروه‌های کاربردی این ماموریت مهم و ارزشمند تحقق پیدا کند.
این مسئول بیان داشت: در سال گذشته همه مسئولان انجمن‌های هنری و ادبی و شورای اصلی این انجمن‌ها که بخش عظمیی از هنرمندان سراسر کشور را تشکیل می‌دهند در کارگاه تخصصی مشهد مقدس شرکت کردند و اندوخته‌های خود را به هنرمندان زیر‌مجموعه خودشان انتقال دادند.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل خاطرنشان کرد: این موفقیت بزرگی برای بسیج هنرمندان است و کمتر سازمانی می‌تواند چنین کار عظیم و گسترده‌ای را انجام دهد.
دشتی با بیان اهمیت و ارزش هنر و هنرمندان در جامعه ادامه داد: تکیه به هنرمندان متعهد و مومن و میدان دادن به آنها و حمایت‌های مادی و معنوی از هنرمندان متعهد می‌توان از آنان به عنوان نیروی مدافع انقلاب اسلامی و سربازان جنگ نرم استفاده کرد.
این مسئول در ادامه با تشریح نحوه شهادت سید مرتضی آوینی یادآور شد: این شهید والامقام از مصادیق بارز فرمایش گهر‌بار مقام معظم رهبری است که فرمودند:‌ « شهادت مرگ انسان‌های زیرک و هوشیاراست که نمی‌گذارند این جان مفت از دست‌شان برود » وی با درک واقعیت‌های زمان تلاش کرد فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت را به جامعه انتقال دهد و در نهایت در این راه شهد شیرین شهادت را نوشید و به یاران شهید‌ش پیوست.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل در پایان سخنان خود از سازمان‌های فرهنگی و هنری استان به خاطر بی‌توجهی به روز هنر انقلاب اسلامی و اجرا نشدن برنامه‌های مناسب در این روز انتقاد کرد و اذعان داشت: امیدواریم شورای فرهنگ عمومی استان در سال‌های آتی برای این مناسبت برنامه‌های درخوری را تدارک ببیند.
انتهای پیام/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار