کد خبر: 520369
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۷
در جلسه هیات دولت در سمنان

 در این جلسه که پنج شنبه شب به ریاست دکتر محمود احمدی نژاد در محل استانداری سمنان برگزار شد، مصوبات گذشته سفرهای استانی در خصوص این استان مورد بررسی قرار گرفت و نسبت به مصوباتی که هنوز به مرحله اجرا در نیامده تصمیم گیری شد.
رییس جمهور در این جلسه اعضای هیات وزیران را به تلاش برای تکمیل تمام مصوبات سفرهای استانی و رفع موانع و مشکلات موجود در مسیر پیشرفت استان توصیه کرد.
دکتر احمدی نژاد همچنین از حضور باشکوه مردم استان بویژه جوانان در مراسم استقبال قدردانی کرد و گفت: حضور حماسی مردم در صحنه های مختلف مسئولیت ما را در رسیدگی به مسائل و مشکلات آنان مضاعف می کند.
گفتني است ،رییس جمهوری و هیات دولت درآغاز دور جدید سفرهای استانی در قالب دور چهارم در یکصد و یکمین سفر استانی پنجشنبه گذشته به استان سمنان سفر کردند.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار