کد خبر: 520235
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۱
قدس آنلاین: جواد نکونام برابر الهلال بازی ضعیفی ارائه داد. اشتباهات او باعث شد تا امیر قلعه‌نویی تصمیم بگیرد او را در بین دو نیمه تعویض کند؛ اتفاقی که نکونام امروز آن را طبیعی دانسته و گفته است: «مشکلی وجود ندارد. این نظر قلعه‌نویی بوده که من را تعویض کند و من با این موضوع مشکلی ندارم.» از نکونام پرسیده شده که چرا اولین بازیکنی بودید که ورزشگاه را ترک کردید که او پاسخ داده است: «فکر می‌کنم داور سوت پایان بازی را به صدا درآورد که من ورزشگاه را ترک کردم. در این ضمن با هماهنگی کادر فنی این کار را انجام دادم.» البته قلعه‌نویی هنوز درباره این حرف‌ها واکنش تازه‌ای نشان نداده است اما وقتی از سرمربی استقلال درباره تعویض نکونام سئوال شد وی به دور بودن هافبک تیمش از شرایط ایده‌آل اشاره کرد و گفت: «او با نکونام همیشگی فاصله داشت و به همین دلیل او را تعویض کردم.»
 
با این حال سایت فوتبال ایران نیز نوشت است که برخی منابع بر خلاف صحبت‌های نکونام می‌گویند در بین دو نیمه درگیری لفظی میان این بازیکن و قلعه‌نویی در گرفته است و همین موضوع باعث شده که قلعه‌نویی با تعویض این بازیکن او را به شیوه خودش تنبیه کند. تصمیمی که باعث خشم نکونام شده است اما او نمی‌خواهد فعلا اختلافش با سرمربی استقلال را آشکار کند.
 
گفته می‌شود جواد نکونام شدیدا از برخورد قلعه‌نویی دلخور شده اما قصد ندارد در شرایط حساس فعلی استقلال را با این اختلاف وارد حاشیه کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار