کد خبر: 505139
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۶
مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری اردبیل :

خدیجه جعفری اصل در مراسم اختتامیه طرح «مطلع مهر» با بیان اینکه حتی وقوع یک طلاق نیز برای جامعه اسلامی ما یک عیب و خسران به شمار می‌رود، تاکید کرد: ما تا زمانی که نتوانیم با راهکارهای درست اجتماعی و تحلیل‌های واقعی روانشناسی این آسیب را درمان کنیم همچنان با مشکلات و نارسایی‌های عدیده‌ای روبرو خواهیم شد.
جعفری اصل اظهار داشت: این طرح که همزمان با استان‌های دیگر در اردبیل نیز برگزار شد سعی کردیم با همراهی اساتید روانشناسی، پزشکی و فقهای علمیه آسیب‌های اجتماعی به ویژه طلاق را مورد بحث و بررسی قرار دهیم تا یک پیشگیری حقیقی را در این زمینه شاهد باشیم.
وی خاطرنشان کرد: این طرح از سال ۸۹ و با همکاری دستگاه‌های مختلف در حال اجراست تا مشخص شود راه‌های پیشگیری و کنترل طلاق آن هم در چند سال اول زندگی زوج‌های جوان کدام عوامل است تا به بهبود شرایط کمک شود.
*مطلع مهر ؛ عامل پيشگيري از طلاق
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل یادآور شد: این طرح در سال گذشته در هشت استان پر‌طلاق کشور نظیر تهران، البرز، آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی و ... اجرا شد و ما نیز از ابتدای سال ۹۱ اجرای این طرح را در اولویت قرار دادیم.
جعفری اصل به نتایج مطلوب به دست آمده اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح نه تنها آمار ازدواج افزایش یافته بلکه روند صعودی طلاق نیز متوقف شده به طوری که از سال ۸۹ به بعد نرخ رشد طلاق از ۱۱ درصد به کمتر از ۷ درصد رسیده است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل بیان داشت: ما در قالب طرح مطلع مهر سه گروه پزشکان به سرتیمی فرزانه، تیم فقها به سرتیمی حجت‌الاسلام میر‌شهبازی و تیم روانشناسی را نیز به سر‌تیمی محمد نریمانی فعال کردیم تا در این زمینه به یک جمع‌بندی و نتیجه مطلوب برسیم.
جعفری اصل افزود: اجرای این طرح در جهت پیشگری و کنترل طلاق از چجندین دستگاه جرایی استان آغاز شده و در سال آینده به صورت عمومی در سطح استان اجرایی می‌شود.
در این نشست که در ارتباط گیری مستقیم با اساتید حوزه و دانشگاه قم همراه بود یکی از اساتید حوزه و دانشگاه‌های کشور در خصوص خشونت در نظام خانواده و بین زن و مرد، راه‌های پیشگیری و کنترل آن، آسیب ناسازگاری و ناهمگن‌ بودن آداب و رسوم و سلایق بحث‌های مختلفی مطرج شد و اساتید به سئوالات مطرح شده نیز پاسخ دادند.
در پایان این مراسم از برگزیدگان طرح مطلع مهر در استان اردبیل با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار