کد خبر: 502872
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۵

اسناد معتبر بسیاری از علمای استان بوشهر به دلیل نبود مدیریت مناسب از ابتدا نگهداری نشده و این امر باعث شده بسیاری علمای استان ناشناخته باقی بمانند.
آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه و امام جمعه بوشهر در آیین تجلیل از فعالان و برگزاركنندگان نخستین همایش مفاخر روحانیت این استان با عنوان کردن مطلب فوق گفت:
با برگزاری همایش تجلیل از روحانیت سعی شده گنجینه علمی استان بوشهر جمع آوری و در اختیار جامعه قرار گیرد. وی افزود: همایش تجلیل از روحانیت استان آغازی برای احیای تاریخ روحانیت و جمع آوری اسناد روحانیت برای فضای استانی و ملی است. روحانیت استان بوشهر در تاریخ خود همواره به عنوان یك روحانیت آگاه مظهر ایمان، تقوا و خورشید بیداری اسلامی، خدمت، مردمداری و مجاهدت در مقابل بیگانگان بوده است.
صفایی بوشهری یادآورشد: روحانیت استان بوشهر دارای تالیفات و نوآوری های متعدد علمی و صاحب كتب قوی درعلوم مختلف بوده اند و در عرصه ولایت مداری همواره پرچمدار محافظت از حریم ولایت است و معرفی و تجلیل از مفاخر روحانیت استان زمینه ای شد تا نسل جوان از بزرگی ها و آموزه های آنان درس بگیرند
نماینده ولی فقیه در بوشهر ادامه داد: با توجه به این كه تاریخ روحانیت استان بوشهر تاریخ بزرگی و بزرگواری است سعی داریم هر سال در روز شهادت حجت الاسلام عاشوری همایش تجلیل از روحانیت این استان برگزار شود.
امام جمعه بوشهر اظهار كرد: همچنین پژوهشگاه بزرگ ادب و فرهنگ استان نیز بزودی افتتاح می شود و در آن تالیف دانشنامه بزرگان استان و مقالات برتر شناخته شده برای تقویت پیوند بین نسل جدید و قدیم ارایه می شود. در نمایشگاه جانبی همایش تجلیل از روحانیت استان بوشهر ۲۵۰كتاب خطی و سنگی علمای استان و ۱۷۰پایان نامه و ۱۰نسخه از اجازات اجتهاد بزرگان استان به نمایش گذاشته شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار