کد خبر: 502025
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۰

برداشت پنبه به عنوان طلای سفید در شهرستان پارس‌آباد پایان یافت و امسال تولید این محصول رشد ۲۰ تا ۲۵ درصدی داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد با اعلام مطلب فوق گفت: بیش از دو هزار هکتار از اراضی استان اردبیل به کشت پنبه اختصاص یافته است که بیش از ۸۰ درصد آن متعلق به اراضی مستعد پارس‌آباد است.
حسن روحی به جایگاه پنجمی استان اردبیل در کشت پنبه اشاره کرد و افزود: این محصول به عنوان طلای سفید در منطقه مغان و کشتزارهای با کیفیت آن مورد توجه است به طوریکه از هر هکتار سه تا چهار تن محصول به دلیل آب و هوای مناسب برداشت می‌شود.
روحی خاطر نشان کرد: پنبه تولید شده در مغان جز مرغوب‌ترین پنبه‌ها است که با داشتن الیاف متوسط با تارهای بلند در اکثر کارخانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد که ضرورت دارد در بهره‌گیری کارخانه‌های نساجی استان از این محصولات اقدام لازم و هماهنگی مورد نظر صورت بگیرد.
کشت کرفس در اراضی مستعد
مدیر جهاد کشاورزی پارس‌آباد از تولید ۸۰۰ تن کرفس در شهرستان پارس‌آباد با تلاش و کوشش کشاورزان خبر داد و گفت: کشاورزان چند سالی است که تولید محصول کرفس را در پارس‌آباد آغاز کردند به طوریکه ۱۰ هکتار از اراضی مستعد پارس‌آباد برای کاشت این محصول که در آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد، در نظر گرفته است.
وی به برداشت این محصول به ازای هر هکتار هشت تن محصول کرفس اشاره کرد و ادامه داد: خواص درمانی این گیاه به حدی است که ویتامین C و آنتی‌اکسیدان آن بسیار بالا بوده و مانع بروز سرطان معده است همچنین این محصول در داخل و خلرج استان هم بازار مناسبی دارد.
مازاد تولید سیب‌زمینی در اردبیل
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز از تولید بیش از ۸۵۰ هزار تن سیب‌زمینی از مزارع استان اردبیل خبر داد.
عادل عبدایمانی با بیان اینکه این میزان محصول از ۲۳ هزار و ۹۲۰ هکتار از اراضی اردبیل برداشت شده که نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش تولید را شاهد هستیم، افزود: ‌از تولیدات استان ۱۸۴ هزار تن نیاز استان می‌باشد و ۱۸ هزار تن نیز به کارخانه‌های فرآوری سیب‌زمینی از جمله چیپس اختصاص می‌یابد.
عبدایمانی با اعلام اینکه دشت اردبیل، نمین، سرعین و نیر بیشترین تولید محصول را دارند، یادآور شد: حدود ۶۷۰ هزار تن مازاد تولید را در استان شاهد هستیم که صادرات سیب‌زمینی به کشور سوریه، ترکیه، کویت و آذربایجان شروع شده است.
وی در پایان سخنان خود به جایگاه اولی استان اردبیل در تولید بذر سیب‌زمینی اشاره کرد و گفت: ‌بذرهای کاشته شده در این استان آگریا، ساوالان و کایزر است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار