کد خبر: 501938
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
سرخ‌پوشان بدون پيرمرد در جام حذفي
با پايان يافتن نيم فصل اول رقابت‌هاي ليگ، پرسپوليس وارد پروسه جديدي شد كه در نهايت، به كنار گذاشتن سرمربي پرتغالي و نشستن گل‌محمدي به جاي او ختم شد و حالا اين اولين بازي رسمي سرخپوشان با چهره‌اي متفاوت است. در واقع امروز، قرار است در آزادي، از پرسپوليس يحيي گل‌محمدي رو نمايي شود. مربي‌اي كه در صبا ناكام ماند و حالا قرار است ناجي پرسپوليس شود و در اولين گام، در رقابت‌هاي جام حذفي بايد به مصاف قوي سپيد انزلي برود. تيمي كه گذشتن از سد آن حتي در آزادي، اصلاً كار آسان و راحتي به نظر نمي‌رسد.
سرمربي جديد پرسپوليس كه هنوز از سوي مسئولان اين تيم، با عنوان موقت خطاب مي‌شود، به بهانه حضور در تمرين اين تيم، در كنفرانس قبل از بازي هم حضور نيافت تا هيچ توضيحي در خصوص افكار و تفكراتش براي اين بازي ندهد و همه چيز مسكوت و سربسته بماند براي ساعت ۱۶:۱۵ فردا كه تركي، سوت شروع بازي اين تيم را به صدا در مي‌آورد.
رقابت‌هاي جام حذفي، همواره هيجانات و حساسيت‌هاي خاص خود را دارد، خصوصاً تيم‌هاي ليگ برتري در اين رقابت‌ها برابر يكديگر صف آرايي مي‌كنند. اما اين حساسيت و هيجانات زماني به اوج خود مي‌رسد كه يكي از اين تيم‌ها پرسپوليس باشد و ديگري ملوان؛ دو تيمي كه كري زيادي با هم دارند.
از طرفي ديگر، پرسپوليس ديگر اميدي به ليگ برتر ندارد و فصل قبل هم به دليل مشكلاتي مشابه، هم ليگ و هم جام حذفي را از دست داد تا جايي در رقابت‌هاي آسيايي هم نداشته باشد و حالا تنها اميدش براي كسب يك عنوان در خور توجه و حضور در رقابت‌هاي آسيايي، جام حذفي است كه البته كسب قهرماني در اين جام هم با وجود تيم‌هاي قدر و مدعي، كار آساني نيست. خصوصاً براي تيمي كه هنوز هم از بستر بيماري بر‌نخاسته. اما حكايت اين بازي، با ديگر بازي‌ها، اندكي تفاوت دارد.
آخرين بازي دو تيم در ليگ بود كه با تساوي دو- دو به پايان رسيد كه براي پرسپوليس اين تساوي معنايي جز باخت نداشت. خصوصاً وقتي مازيار به آن شكل بابت گلي كه به سرخپوشان زده بود، شادي كرد. حالا بعد از مدتي كوتاه، اين دو تيم بار ديگر رودر روي هم مي‌ايستند. ملوان تيم خوب و با انگيزه‌اي است كه در ليگ، بر خلاف ميزبان امروزش، خوب كار كرده و به دنبال ادامه اين روند در جام حذفي است و احمدزاده به پيروزي در اين بازي بسيار اميدوار است و روي انگيزه بازيكناني نظير مازيار، پژمان نوري، بادامكي و اولادي كه سابقه بازي در پرسپوليس دارند و حالا براي تيم سابق خود خط و نشان مي‌كشند، حساب ويژه‌اي باز كرده است. اما يحيي هم به خوبي مي‌داند هواداران پرسپوليس از مصاحبه‌هاي بازيكنان سابق خود كه حالا لباس انزلي‌چي‌ها را برتن دارند و از نحوه شادي‌هاي آنها بعد از گل‌هايشان به پرسپوليس، به شدت ناراحت هستند به چيزي جز انتقام گرفتن از ملوان در آزادي نمي‌انديشند.
گل محمدي كار سختي روي نيمكت پرسپوليس دارد. اما موفقيت در اين بازي، بيش از آنكه به نفع پرسپوليس باشد، به سود يحيي است و مي‌تواند رابطه خوبي بين او و سكوها ايجاد كند و به نظر نمي‌رسد گل محمدي بخواهد از اين فرصت استثنايي به راحتي بگذرد. هر چند كه او بايد براي رسيدن به اين مهم، برنامه‌اي قابل قبول داشته باشد تا بتواند از پس تفكرات احمدزاده و شاگردانش كه شمشيرهاي خود را براي سرخپوشان از رو بسته‌اند، برآيد.
با وجود سختي‌هاي اين بازي، دست يحيي خيلي هم خالي نيست. سرخپوشان در طول چند روز گذشته، علاوه بر كادر فني، تغييرات ديگري را هم تجربه كرده‌اند. بازگشت كريمي كه حالا آماده بازي است، حضور حقيقي جوان در جمع سرخپوشان، بازگشت پولادي به تركيب و اضافه شدن كلاه كج به ليست اين تيم، همه و همه، اتفاقاتي است كه طي چند روز اخير رخ داده و مي‌تواند شانس گل محمدي را براي كسب اولين موفقيت در پرسپوليس افزايش دهد.
اما در شرايطي كه همه در حال سبك و سنگين كردن شانس دو تيم براي اين بازي هستند و حدس زدن نام تيمي كه به مرحله يك هشتم صعود مي‌كند، احمدزاده، سرمربي ملوان، با بيان اينكه نگران داوري اين بازي است، رويارويي دو تيم را از نگاهي ديگر بررسي مي‌كند:« از نظر فني بهتر و سرتر از پرسپوليس هستيم اما نگران داوري اين ديدار هستيم. بازي آساني نيست. مسابقه سختي براي هر دو تيم است خصوصاً كه يك تيم بايد برنده شود و اين خود بيانگر حساسيت زياد اين مسابقه است. در اين بازي اميدمان به اين است كه داور عدالت را در زمين اجرا كند و به عدالت داور چشم داريم، زيرا دو فينال را پرسپوليس با حكم داور برد و قهرمان شد و اگر عدالت رعايت نشود، ممكن است تاريخ تكرار شود. يكي از نگراني‌هاي مردم انزلي همين مسئله داوري است. زيرا اكنون از نظر كيفيت فني ملوان هيچ چيزي كمتر از پرسپوليس ندارد و حتي به مراتب بهتر از پرسپوليس هستيم و فقط نگراني ما داوري است كه تاريخ را بار ديگر تكرار نكند.»
مسئله‌اي كه البته با اعتراض گل محمدي همراه بود و باعث حساس تر شدن اين بازي مي‌شود: «مسئولان نبايد مقابل اظهارات احمدزاده سكوت كنند. از صحبت‌هاي او توهين به باشگاه پرسپوليس، سازمان ليگ و كميته داوران و هم كم لطفي نسبت به جامعه داوري استنباط مي‌شود. شناختم از احمدزاده مي‌گويد مربي فني، سالم و اخلاق گرا است كه همواره تلاش كرده نتيجه را در ميدان مسابقه و بدون پرداختن به مسائل حاشيه‌اي به دست آورد. از اين رو از اين صحبت‌ها جا خوردم. او هيچگاه در اين وادي نبوده كه قبل از بازي‌ها چنين اظهاراتي داشته باشد و در مسير تاثيرگذاري بر داوري بازي اقدام كنند. ملوان تيم خوب و قابل احترامي است اما پرسپوليس هم به دنبال اداي دين به هواداران است و تمام تلاشمان را مي‌كنيم بي‌توجه به اين حرف‌ها، از شرمندگي هواداران در آمده و باعث خوشحالي آنها شويم.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار