
به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان، "محسن یحیایی" در گفتگو با پایگاه خبری این اداره افزود: در سال "تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" صیادان گلستانی در کنار فعالیت صیادی به سمت فعالیت های تولیدی برای درآمد جنبی سوق داده شدند.
به گفته وی، در اجرای مصوبه هیات محترم دولت در زمینه توانمندسازی شرکت های تعاونی پره و ایجاد درآمد جنبی برای صیادان، اداره کل شیلات گلستان به برگزاری دوره آموزشی "پرورش ماهیان تزئینی و تولید ورمی کمپوست" برای صیادان پره استان اقدام نمود.
یحیایی تصریح کرد: فعالیت در زمینه تولید کود ورمی کمپوست می تواند موجب افزایش درآمد جنبی صیادان شود.
وی با تاکید بر توانمندسازی صیادان و ایجاد درآمدهای جنبی برای آنان افزود: اولین مرحله دوره آموزشی "پرورش ماهیان تزئینی و تولید ورمی کمپوست" با حضور ۱۶ نفر از صیادان پره استان برگزار شده که موجب سرمایه گذاری هفت نفر از این صیادان در این بخش شده و در اولین برداشت ۱۵ تن کود ورمی کمپوست تولید شد.
یحیایی اظهار امیدواری کرد: با استقبال دیگر صیادان از این طرح می توان کمک شایانی به افزایش درآمد جامعه صیادی که عمدتا از قشر کم درآمد هستند، نمود.
ورمی کمپوست یک نوع کود آلی است که توسط گونه ای خاص از کرم های خاکی تولید می شود و در نهالستان ها، گیاهان گلدانی، درختچه های تزئینی و انواع گلها مورد استفاده قرار می گیرد.
این کود غذای کاملی برای گیاهان محسوب می شود و علاوه بر اینکه به رشد و نمو گیاهان سرعت می دهد، موجب حاصلخیزی خاک نیز می شود.