کد خبر: 500276
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
نمي‌توانستيم نظر هواداران بي‌شمارمان را ناديده بگيريم. هواداران هنوز هم باور ندارند كه بايد به مربي داخلي تكيه كنيم. كار كردن براي من با مربيان داخلي خيلي راحت‌تر است و از سوي ديگر از لحاظ مالي هم مربي داخلي به نفعمان مي‌باشد. من قصد داشتم مربي داخلي بياورم اما هواداران به گزينه‌هاي داخلي راي ندادند، من هم به عشق آنها دنيزلي و مانوئل را آوردم.»
و البته رفتن اين مربي پرتغالي هم، به گردن كميته فني مي‌افتد. ضمن اينكه باز هم نقش هوادار در اين بين قابل تأمل است! «طبيعتاً اگر قرار باشد با ژوزه همكاري‌مان را قطع كنيم بر اساس راي كميته فني است و همه چيز به نظر كميته بر مي‌گردد.»
او البته در جايي ديگر، باز هم تصميم‌گيري هايش را به گردن هوادار پرسپوليس مي‌اندازد:«به خاطر هواداران، مانوئل را كنار گذاشتم. اما امسال ديگر با سرمربي خارجي كاري نداريم. قبول دارم در زمان من تغييرات در كادر فني پرسپوليس زياد بوده اما اين اتفاقات بايد مي‌افتاد تا هواداران متوجه شوند كه اين كار را بايد كاملاً به باشگاه بسپارند.»
از هر جمله صحبت‌هاي رويانيان اما يك چيز تازه و جديد مي‌توان يافت. حرف‌هايي كه با هم نمي‌خواند و ضد و نقيض است. از يك سو تأكيد دارد كه تصميم‌گيري به عهده كميته فني است. همان كميته فني كه از روز اول با مربي خارجي مخالف بود و بابت آن، تنبيه شد و محكوم به بايكوت ماندن. حالا اما زمان دادن تا نيم فصل، برگردن كميته فني گذاشته شده است. همان طور كه مثلاً قرار است تصميم نهايي در خصوص اين مربي را اين كميته بگيرد. تصميمي كه رويانيان پيش تر در خصوص آن به نتيجه رسيده است.
اين البته تصور يا رايزني نيست و از صحبت‌هاي خود اوست كه بيرون مي‌آيد. هم زماني كه بعد از چند روز دوري از وطن، وارد تهران مي‌شود:«اما امسال ديگر با سرمربي خارجي كاري نداريم.»و هم زماني كه با بازيكنان تيم رو به رو مي‌شود:«مي‌دانم با مانوئل رابطه خوبي نداشتيد، اما از اين به بعد يحيي گل‌محمدي مربي است و بايد ببينيم كه چه مي‌كنيد. از شما انتظار دارم همه توان‌تان را روي موفقيت تيم بگذاريد. شما بازيكنان بزرگي هستيد و هر اتفاقي جز موفقيت در نيم فصل دوم براي ما شكست محسوب مي‌شود.»
و هنوز هم قرار است تكليف مانوئل بعد از جلسه كميته فني و توسط اعضاي آن كه حالا بازوي باشگاه خوانده مي‌شوند، مشخص شود!البته امروز قرار است نظر كادر فني انجام شود. نظري كه براي ماه‌ها قبل است و امروز اگر از آن تمكين مي‌شود، تنها به اين دليل است كه نظر مديرعامل است. نه چون نظر كميته فني است كه اين، نظر امروز و ديروز اعضاي كميته فني نيست و نظر از همان روز اول آنهاست!
رويانيان البته به يك مسئله ديگر هم تأكيد دارد و آن اينكه در آخرين جلسه كميته فني، تصميم گرفته شد به مانوئل تا پايان نيم فصل اول زمان داده شود. حال آنكه تقريبا تمام اعضاي اين كميته تا زماني كه قصد ورود به آن جلسه را داشتند، متفق القول، خواهان بركناري مانوئل بودند. اما از جلسه كه بيرون آمدند، چيز ديگري مي‌گفتند. شايد هم كه مجبور بودند چيز ديگري را بگويند و تصميمي را تأييد كنند كه مديرعامل، مثل هميشه به تنهايي اتخاذ كرده بود! و حالا، باز هم همين كميته فني است كه بايد تصميمات جديد رويانيان را مهر تأييد بزند تا ثابت شود در فوتبال ما، واژه كشك، به خيلي از پست و مقام‌ها برمي‌گردد و فقط مربوط به مدير فني نيست.
به هر حال، مانوئل بركنار مي‌شود و اين آن چيزي است كه هم خواسته هواداران، هم كميته فني و هم رويانيان است.
اما اين بركناري تنها پايان ماجرا نيست. كميته فني بايد يك نفر را براي نيم فصل دوم انتخاب كند. اما در واقع كميته فني در اين خصوص هم كاره‌اي نيست و نهايتا مي‌تواند مثل هميشه، تصميم رويانيان را اعلام كند. تصميمي كه شايد در ايتاليا گرفته شده باشد.
نكته جالب ديگر، اما انتخاب سرمربي فصل آينده پرسپوليس است در اين اوضاع!
در حالي كه وعده هايي كه ابتداي فصل رديف شده بود، هيچ كدام آن هنوز عملي نشده وضعيت اين تيم همچنان مبهم است و همه، ظاهراً منتظر نشست كميته فني هستند و تصميمي كه قرار است اعضاي پنج نفره آن بگيرند، رويانيان، سرمربي فصل آينده تيمش را هم انتخاب كرده و شايد اهداف سال بعد را هم نوشته و قرار است رو نوشتي از آن را به دست اين پنج نفري بدهد كه قرار است امروز، همه كاره باشگاه معرفي شوند.

بي رو در بايستي اما، نه كميته فني در باشگاه پرسپوليس كاره‌اي است، نه بازيكناني كه حالا منت كنار گذاشتن مانوئل به گردن آنها گذاشته مي‌شود و نه حتي هواداري كه مقصر اصلي حضور سرمربي پرتغالي (خارجي) روي نيمكت پرسپوليس معرفي مي‌شود.
در پرسپوليس، تنها رويانيان است كه تصميم مي‌گيرد. بدون هيچ گونه مشورت گرفتن از كسي. اين مسئله‌اي است كه بارها ثابت شده است. چه زماني كه پروين به مانوئل بابت نتايج او اعتراض كرد و چه زماني كه كميته فني خواهان كنار گذاشتن او شده بودند يا حتي آن موقع كه به مربي ديگري راي دادند. امروز هم شرايط تغييري نكرده و شايد تنها بتوان گفت كه همه، به اين شرايط خود گرفته‌اند. اينكه يكي ديگر انتخاب كند و آنها گزينه ديگري جز تائيد نداشته باشند.
اما تأييد‌هاي قبلي كه هيچ كدام نتوانست ضمانتي باشد براي موفقيت پرسپوليسي كه يك نفر، يك تنه ساخت و خراب كرد و اميدي هم نيست كه تائيد امروز هم بتواند مشكلي از اين تيم حل كند. فقط، تنها حسن تأييد امروز اين است كه خواست مردم انجام شد. البته با تأخيري به اندازه يك نيم فصل!و حالا تنها كاري كه مي‌توان انجام داد، دست روي دست گذاشتن است براي تماشاي تصميم جديد رويانيان كه بايد ديد اين بار نتيجه مي‌دهد يا باز هم همانند تصميمي كه در خصوص جذب مانوئل گرفته بود، سراسر ناكامي با خود به دنبال خواهد داشت؟!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار