کد خبر: 499408
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۷
نگاهي به رويارويي نظامي ايران و امريكا در خليج هميشه فارس
پويان شريعت
اينكه امروز نسل سوم و چهارم ندانند كه پدران آنها با حداقل امكانات و با رعايت شاخص‌هايي از جمله ولايت‌مداري، توكل و توسل، وحدت در تمام سطوح جامعه و مواردي از اين، چه حماسه‌هايي را رقم زده‌اند و چه كارهايي كرده‌اند، در نوع خود يك فاجعه به شمار مي‌رود. اينكه چگونه عمليات چند نفره سپاه پاسداران در خليج فارس عليه ناوگان امريكا جزو بزرگ‌ترين عمليات‌ها و واكنش‌ها در تاريخ نيروي دريايي ايالات متحده به شمار مي‌رود، يكي از همين حماسه‌هاست كه اين نوشتار سعي دارد به آن پاسخ دهد. 

حقايق تلخ كوتاه آمدن 

آيا مي‌دانيد كه بهترين ناو ايران در زمان جنگ ناو سهند نام داشت. و آيا مي‌دانيد چه اتفاقي در صحنه جنگ در خليج‌فارس براي اين ناو افتاد؟
هنگامي كه اين ناو از تنگه هرمز، بندرعباس خارج شد. فقط ۲۰ كيلومتر بيشتر جلو نرفته بود كه با موشك‌هاي هاريون هواپيماي «اي ۶» امريكايي روبه‌رو شد، موشك‌هايي كه از ۱۵۰ كيلومتري به سمت اين ناو شليك شدند و هيچگاه نتوانستند بهفمند كه از كدام نقطه و چگونه ناو سهند هدف گرفته شد. عكسي كه امريكا از اين ناو پس از برخورد موشك‌ها منتشر كرد، عكسي كه در آن تمام (فري گيت)عرشه ناو سهند در حال سوختن است يك تراژدي در تاريخ ملت و كشور ايران به شمار مي‌رود. اينها حقايق تلخ كوتاه آمدن در برابر كفر است. مستنداتي از جنايات امريكا عليه ملت و انقلاب ايران و بچه‌هاي حضرت روح‌الله است. 

قايق‌هاي ساده عاشورا به جاي ناوهاي چند صد ميليون دلاري 

در آن زمان بود كه فرزندان روح‌الله و سپاه اسلام وارد عمل شدند و كابوسي براي ارتش رمبوها پديد آمد. قايق‌هاي تندرو كه به قايق‌هاي عاشورا معروف هستند وارد صحنه مي‌شوند. قايق‌هايي كه حداكثر دو تن مي‌باشند، اما گرداننده‌هاي آن باطني به بزرگي دريا دارند. انسان‌هايي كه دانشكده علوم دريايي را طي نكرده‌اند اما دريچه حكمت قلبشان باز مي‌باشد و بهتر از يك ژنرال دوره ديده دريايي امريكا عمليات مي‌كنند و اين است معني يدالله فوق ايديهم.
يكي از فرماندهان دفاع مقدس در اين خصوص مي‌گويد: دو عدد بشكه بنزين به اين بچه‌ها مي‌داديم و يك راكت مي‌ني كاتيوشا مي‌گفتيم كه برادران هر نفت‌كشي را كه در خليج ديديد بزنيد. ما در برابر ارتش فوق مدرن كفر كه هر ناو دريايي آنها چند صد ميليون دلار قيمت داشت با اين قايق ها و اين بچه‌ها وارد نبرد شديم.
نبردي كه در آن رقمي حيرت‌انگيز به جاي ماند. ايالات متحده و هم‌پيمانانش با تجهيزات فوق مدرن دريايي و هواپيماهاي پيشرفته و تمام كمكي كه به رژيم بعث كرد توانستند ۳۳۰ نفت‌كش و كشتي باري از ما بزنند، اما بچه‌هاي روح‌الله با اين قايق‌هاي تندروي ساده (كه براي ما بسيار ساده است اما براي كافران به كابوسي وحشتناك تبديل شده بود) توانستند ۴۰۰ نفت‌كش و كشتي باري را بزنند. يعني اگر قرار شد كه خطوط مواصلاتي دريايي براي ما قطع شود، براي همه قطع مي‌شود و اگر انقلاب اسلامي و نظام اسلامي ايران و ملت مسلمان ما در خليج فارس امنيت نداشته باشند - طبق سخنان امام روح‌الله و مقام معظم رهبري - هيچ كس در خليج فارس امنيت ندارد و اگر تجارت ما مختل شد، تجارت همه مختل مي‌شود. 

فقط خدا بود و ديگر هيچ 

اين اتفاقات و عمليات‌ها كه به يكي از بزرگ‌ترين عمليات‌هاي دريايي عليه نيروي دريايي ايالات متحده امريكا ختم شد، توسط ناو چند صد ميليوني يا نيروهاي رنجر دوره ديده خلق نشد. اين آمار و ارقام كه امروزه در كارنامه درگيري دريايي امريكا با ايران و بچه‌هاي روح‌الله به ثبت رسيده توسط قايق‌هايي كه در گران‌ترين حالت خود چهار يا پنج ميليون تومان قيمت دارند و بچه‌هايي كه فرمانده آنها سوم راهنمايي را به پايان رسانده و سيكل دارد انجام شده است. بچه‌هايي كه عكس آنها در سه راهي افسريه تهران روي ديواري كشيده شده است كه متأسفانه به خاطر عمل ضعيف مسئولان و مديران فرهنگي، عدم شناخته شدن آنها و گمنام بودنشان مانند ديگر شهداي جنگ براي نسل امروز، بر پوسيدگي نقاشي ديواري آنان نيز رسوخ يافته است!
اين رزمندگان در سه مرحله درگيري با ناوهاي فوق مدرن ضربات مهلكي را بر پيكره ارتش كفر وارد كردند كه در نهايت به شهادت آنان ختم شد. چيزي در حدود ۲۰ الي ۲۵ دقيقه فيلم از عمليات آنان موجود است كه فكر نمي‌كنيم صدا و سيماي ما مانند بقيه تصاوير دفاع مقدس روزي صلاح بداند و آن را براي جوان امروز پخش كند و متأسفانه اگر صلاح بداند احتمالاً در بازه زماني يك ساعت مانده به نماز صبح پخش مي‌شود.
به هر حال ضرب شست اين تعداد انگشت شمار از رزمندگان يكي از بزرگ‌ترين اقدامات عليه نيروي دريايي امريكا به ادعاي خودشان به شمار مي‌رود مسئله‌اي است كه نمي‌توانند آن را انكار كنند. 

ابهتي كه غرق مي‌شود 

ايالات متحده امريكا و به طور خاص نيروي دريايي ارتش آن داراي چند كلاس ناو مي‌باشد. يكي از آنها كلاس اسپرانس است. كلاس اسپرانس داراي ۶ رزم ناو مي‌باشد كه رزم‌ناوهاي متعلق به اين كلاس داراي ويژگي‌هايي مي‌باشند از جمله عمليات در ۵ حوزه مختلف كه شامل درگيري با هوا از طريق هواپيماهاي روي ناو، عمليات زير دريا و درگيري در زير سطح آب از طريق زيردريايي، درگيري در سطح با ناوها، قدرت عمليات عليه ساحل و خشكي را دارد. همچنين قدرت جابه‌جايي سنگين نيز و تجهيزات و قابليت حمل موشك‌هايي با كلاهك اتمي را دارا مي‌باشند. رزم‌ناوهاي كلاس اسپرانس شامل شش رزم ناو مي‌باشد كه ناوهاي سرفرماندهي امريكا در آب‌هاي جهان به شمار مي‌آيند، ما در اينجا به چهار نمونه از آنها اشاره مي‌كنيم كه عبارتند از :۱ - رزم ناوم كيد۲ -كرام لاين ۳ - لاسال (رزم ناو سرفرماندهي امريكا در اقيانوس هند) ۴ -رزم ناو وينسنز و... نكته قابل توجه اين است كه ايران در زمان رژيم پهلوي اين شش رزم ناو را به قيمت هر كدام ۴۰۰ ميليون دلار از ايالات متحده خريداري كرده است كه مانند بقيه تسليحاتي كه امريكا مبلغ آنها را دريافت كرده، به ايران داده نشده است. نكته قابل تأمل اينكه اسم اين ناوها خشايار، كوروش، داريوش و.. از اين قبيل نام‌ها گذاشته شده بود كه پس از خلف وعده امريكايي‌ها در تحويل ناوها به ايران اسم‌ها با رنگ پاك شده است و جاي خود را به شماره‌هايي روي بدنه ناوها داده است. در واقع امريكا هواپيماي ايرباس ايران را با ناو متعلق به خود ايران مورد هدف قرار داد و تا امروز هيچ حرفي در اين خصوص زده نشده است. به هر روي، پس از درگيري و حادثه‌هاي خليج فارس و اينكه امريكا پس از پيروزي‌هاي متعدد رزمندگان اسلام در جبهه‌هاي حق عليه باطل خود مستقيماً وارد جنگ با ايران در حوزه خليج‌فارس شد و حوادثي از جمله ايرباس و زدن نفت‌كش‌ها و كشتي‌هاي باري را رقم زد قرار بر اين شد كه سوپر نفت‌كش الرخاء توسط امريكا اسكورت شده و از آب‌هاي ما رد شود و به مقصد برسد. در همين حين امام(ره) فرمود كه «آنها را بزنيد» زيرا اگر اين اتفاق نيفتد از اين پس بقيه كالاها و كمك‌هاي آنها به عراق به اسم عربستان و كويت با اسكورت امريكا تردد مي‌كنند و جابه‌جا مي‌شوند و نفت‌كش‌ها و كشتي‌هاي باري ايران مورد هدف قرار مي‌گيرند. 

الرخاء يا بريشتون 

نيمه دوم سال ۱۳۶۶ بزرگ‌ترين اسكورت دريايي تاريخ در حال انجام شدن است. امريكا پرچم خود را روي اين سوپر نفت‌كش به طول ۳۳۰ متر نصب كرده و ۶ رزم ناو كلاس اسپرانس خود را كه متعلق به ايران هم مي‌باشند براي اسكورت انتخاب كرده است. انتخاب اين شش رزم ناو ايراني به اين خاطر بود كه بگويند با ناوهاي متعلق به خودتان كه به شما نداديم اين اسكورت را انجام مي‌دهيم و شما جرئت زدن اين نفت‌كش را نداريد.
اين عمل براي شكستن ايران و روحيه بچه‌هاي انقلاب انجام مي‌گرفت. كشتي الرخاء كه پرچم امريكا را روي خود نصب شده مي‌ديد و اسم آن به بريشتون تغيير نام يافته بود در وسط و يك رزم ناو در جلو و يكي در عقب آن و در سمت چپ و راست اين سوپر نفت‌كش در هر سمت ۲ رزم ناو در حال جاگيري براي اسكورت بردند. 

يكي از بزرگ‌ترين شاهكارهاي دفاع مقدس در حال رويداد است. چند نفر از سبزپوشان سپاه اسلام كه دوره‌هاي رنجري و علوم دريايي را هم نگذرانده‌اند و فرمانده آنها تا سوم راهنمايي سواد دارد در مسير عظيم‌ترين اسكورت دريايي كه CNN به مدت ۷۲ ساعت است از اين رويداد پخش مستقيم دارد، در منطقه‌اي خيلي جلوتر از جزيره فارسي، در جايي كه بيش از ۲۵۰ الي ۳۰۰ كيلومتر با بوشهر فاصله دارد، دو عدد مين (صفر ۲) را كه هر كدام وزني در حدود ۸۰۰ الي يك تن را دارا مي‌باشند در مسير اين اسكورت مي‌گذارند. اين مين‌گذاري در حالي شكل مي‌گيرد كه مين‌ها به هيچ يك از ناوهاي اسكورت برخورد نكرده و فقط بريشتون را مورد هدف قرار مي‌دهد. اين يعني موفقيت صددرصدي عمليات و زدن دقيق هدف در ميان اسكورت حفاظي خود. دقيقاً در زماني كه CNN در حال پخش مستقيم است و مي‌گويد كه امام گفته اينها را بزنيد و امريكا گفته جرئت زدن را ندارند صداي انفجار مهيبي سكوت آب‌هاي درياي نيلگون جنوب را مي‌شكند. تمام بريشتون در حال سوختن است. ناوهاي كلاس اسپرانس امريكا آنقدر ترسيده‌اند و شوكه شده‌اند كه اول فكر مي‌كنند بريشتون مورد اصابت موشك قرار گرفته، به همين جهت آرايش خود را به هم مي‌ريزند و همگي در جناح مخالف بريشتون سنگر مي‌گيرند. در زماني كه خبرنگارها را با هلي‌كوپتر به ساحل منتقل مي‌كردند، يكي از عكاسان از بالا عكسي از بريشتون مي‌گيرد كه نشانه‌اي از شكست هيمنه غرب و پيروزي حق بر باطل در تاريخ به شمار مي‌رود. 

حرف‌ آخر! 

اين تصوير پاسخي قاطع بر عكس ناو سهند ايران مي‌شود كه با موشك‌هاي هارپون هواپيماهاي پيشرفته (اي ۶) مورد هدف قرار گرفت. در واقع اين عكس شكست بزرگ‌ترين اسكورت تاريخ و سوختن سوپر نفت‌كش بريشتون در ميان شش رزم ناو كلاس اسپرانس امريكا را آن هم با قايق‌هاي كوچك عاشورا و افراد و سربازان گهواره‌هاي سال ۴۲ حضرت روح‌الله و مين‌هاي گذاشته شده توسط آنها را براي تاريخ به يادگار مي‌گذارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار