کد خبر: 493169
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۶
فرماندار و رییس ستاد غدیر شهرستان با اشاره به اینکه امسال با برنامه ریزی های انجام شده برنامه های محوری و جذاب متمایز از سالهای گذشته در سطح شهرستان شهرکرد برگزار می شود گه برگزاری مسابقه خطبه ارزشمند غدیر ، باز سازی واقعه غدیرخم ، اجتماع بزرگ غدیریون استکبار ستیز ، برگزاری همایش امام علی (ع) و بیداری اسلامی ، جشن یزرگ میلاد نور(ولادت امام هادی (ع)) و برگزاری نماز وحدت ویژه کارکنان دولت و... از مهمترین این برنامهها می باشد.
کاظمی گفت : دهه امامت و ولایت باید هرسال با شکوه و با عظمت برگزار شود ، زیرا که شناساندن مکتب اهل بیت خصوصاً امیرالمومنین(ع)در راستای حدیث غدیر یکی از اهداف اصیل فرهنگی ماست که باید به آن جامه عمل بپوشانیم .
فرماندار شهرستان شهرکرد دررابطه با بزرگداشت دهه امامت وولایت افزود : پیامبران آمده اند تا زمینه امامت و ولایت را فراهم کنند. پیامبران آمده اند تا زمینه امامت حضرت علی (ع) را مهیا سازند ، حضرت علی (ع) هم امامت را پذیرفت تا اهداف پیامبران ، خاصه پیامبر گرامی اسلام (ص) را اجرایی کند و به آن تحقق بخشد .
در پایان فرماندار و رییس ستاد غدیر شهرستان از مردم شریف شهرستان بویژه کارکنان ادارات و نهاد های انقلاب اسلامی خواست تا با حضور گسترده خود در تظاهرات ضد استکباری که پس از نماز دشمن شکن جمعه مورخ ۱۲/۸/۹۱ برگزار می گردد ، افتخاری دیگر برای این شهرستان بیافرینند .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار