کد خبر: 490733
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۱ - ۰۶:۵۹
اين رويداد كه به تعبيري با سر و صداي بسيار تبليغات تلويزيوني آن هم از نوع گران به مدد صرف هزينه گزاف برپا شده است، نتوانسته مخاطبان و حتي خانوارهاي اطراف مصلاي بزرگ تهران را براي بازديد ترغيب كند و به گفته بسياري از غرفه‌داران، از دامنه كسالت آنها از نبود مشتري بكاهد. نمايشگاه ششم رسانه‌هاي ديجيتال كه از چينش چشم‌نوازي در غرفه آرايي بهره مي‌گيرد و باز هم به مدد صرف هزينه بسيار از فضايي «فان» برخوردار است، نتوانسته آن‌گونه كه دست اندركاران آن در تبليغات تلويزيوني آن وعده دادند، مخاطبان را به حضور ترغيب كند.
 
بزرگي مي‌گفت، براي انجام كارهاي بزرگ بايد به دنبال افراد بزرگ رفت و براي سروصداي زياد نياز به صداي بلند نيست، كار بزرگ و هدفمند مخاطب خود را به عرصه مي‌كشاند اما با اتكا به همين توصيه بزرگان نيز نمايشگاه ششم رسانه‌هاي ديجيتال با وجود صرف هزينه بسيار در اين تنگناهاي بودجه‌اي بسياري از نهادها، جاي تأمل و آسيب شناسي دارد.
 
بسياري از كارشناسان، موفق نبودن و كم مخاطبي اين رويداد را فارغ از مشكلات مديريتي، ارائه آدرس اشتباهي از سوي مديريت مركز رسانه‌هاي ديجيتال در مصادره به مطلوب كردن فعاليت ديگر نهادها و به تعبيري كار ديگران را به حساب خود نوشتن عنوان مي‌كنند. هرچند كه اين رفتار غير‌حرفه‌اي دست اندركاران مركز رسانه‌هاي ديجيتال نيز در نوع خود نياز به واكاوي داشته است و غيبت بسياري از نهادهاي مرتبط به صنعت سرگرمي كشور كه خود متولي بخشي از اين عرصه هستند، جاي پرسش دارد؛ پرسشي كه جواب آن در سطور بالا اشاره شده است، كار ديگران را مال خود كردند و آدرس اشتباهي به مخاطب دادند اما ظاهراً دست اندركاران حوزه رسانه‌هاي ديجيتال از كنكاش‌گري گسترده مخاطب غافل بوده ‌اند و فعاليت ديگران را با آدرس خود پست كردن را بر نمي‌تابند. 

غيبت نهادهايي همچون بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي كه خود متولي حوزه صنعت گيم كشور است و بسياري از محصولات اين بنياد در نمايشگاه ششم رسانه‌هاي ديجيتال عرضه شده و بنا به گفته بسياري از غرفه‌داران در رديف آثار پرمخاطب حتي از نمونه‌هاي خارجي قرار دارد، تأمل برانگيز است. يافته‌هاي خبرنگار ما حاكي است كه نگنجاندن غير‌حرفه‌اي حوزه گيم از سوي دست اندركاران نمايشگاه ششم رسانه‌هاي ديجيتال در اين رويداد و رفتار غيرمعقول مركز رسانه‌هاي ديجيتال با متولي حوزه صنعت گيم كشور به رغم حضور مؤثر اين نهاد در دوره‌هاي پيشين نمايشگاه ديجيتال سبب غيبت بنياد در نمايشگاه اخير شده است. 

برپايي نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال به باور بسياري از صاحبنظران شرط لازم براي ارائه دستاوردهاي اين عرصه بوده است اما شرط كافي براي تداوم آن معرفي صحيح صاحبان اثر و ارائه اطلاعات فني و درست در زمينه توليداتي است كه در اين عرصه گنجانده مي‌شود. ارائه بازي موبايل به عنوان بخشي از صنعت گوشي همراه آن هم با برند مركز رسانه‌هاي ديجيتال كه داراي مأموريت و گستره تعريف شده‌اي بوده، از اشتباهاتي است كه در حوزه مطبوعات از آن به عنوان «گاف» تعبير مي‌شود. هرچند از اين گاف‌ها بسيار بوده كه از آن جمله مي‌توان به صدور مجوز بازي بدون محمل قانوني و اطلاع مرجع اصلي اين كار يعني بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي مي‌توان اشاره كرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار