کد خبر: 479226
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۴
فرماندار کوثر:

به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، سید سعد‌الله رئیس ساداتی در جلسه بررسی راهکارهای جذب و جلب سرمایه‌گذاری شهرستان‌های خلخال و کوثر اظهار داشت: اصلی‌ترین عامل عقب‌ماندگی کوثر و خارج نشدن آن از بن‌بست اقتصادی عدم برنامه‌ریزی درست، منطقی و عملیاتی است که در این راستا باید با یک نگاه جدید وارد عمل شد.
وی با یادآوری اینکه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در توسعه شهرستان کوثر باید شناسانده شده و بر روی آنها برنامه‌های عملیاتی داده شود، خاطرنشان کرد: قرار است همایش بزرگ سرمایه‌گذاری در خلخال برگزار شود که ما امیدواریم در این همایش بتوانیم زوایای پنهان سرمایه‌گذاری در شهرستان‌های خلخال و کوثر را بیش از پیش نمایان کنیم.
فرماندار شهرستان کوثر یادآور شد: امنیت مهم ترین بحث در جذب و جلب سرمایه‌گذاری در این شهرستان‌هاست.
رئیس ساداتی گفت: جاذبه‌ها و توانمندی‌های توسعه كوثر در بخش‌های صنعت و معدن، كشاورزی، گردشگری، صنایع دستی و بازرگانی و ایجاد تمهیدات لازم برای افزایش مشاركت سرمایه‌گذاران، تجار و بازرگانان در امر سرمایه‌گذاری از جمله ظرفیت‌های این شهرستان برای سرمایه‌گذاری است.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، این مسئول تاکید کرد: تنوع كم‌ نظیر صنایع دستی، وجود زیرساخت‌های اساسی برای سرمایه‌گذاری، وجود منابع آب، آب‌گرم معدنی و تولید محصولات متنوع كشاورزی موجب شده شهرستان كوثر از هر لحاظ آماده سرمایه‌گذاری باشد.
فرماندار شهرستان کوثر بیان داشت: بسیج همه امكانات و توانمندی‌های شهرستان برای سرمایه‌گذاران از دیگر مسائلی است كه تمام موارد مورد نیاز سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در این شهرستان را فراهم كرده است.
رئیس ساداتی افزود: شهرستان كوثر با تولید ۲۱ هزار تن محصولات سردرختی شامل ۱۵ هزار تن سیب، ۴۰۰ تن انگور، ۴۸۰ تن به، ۷۰۰ تن گردو، ۹۰۰ تن گلابی و با تولید سالانه ۴۶ هزار تن محصولات زراعی، ۲۲ تن آبزیان و ۳/۱ تن عسل در جایگاه خوب و شایسته‌ای قرار دارد.
وی همچنین با اشاره به دیگر توانمندی‌های این خطه اعم از مناطق طبیعی، منابع غنی مرتعی، گیاهان دارویی و زمینه تولید محصولات باغی و ماهیان سردآبی و گرم‌آبی ادامه داد: شهرستان كوثر از پتانسیل بسیار قوی اكوتوریستی در استان و بلكه كشور برخوردار است.
فرماندار شهرستان كوثر منابع آبی این شهرستان را ۱۸۶ میلیون متر مكعب ذكر كرد و اظهار داشت: ساخت هفت سد و مطالعه و احداث ۱۰ سد دیگر، وجود سه شاخه رودخانه، ۵۰ رودخانه فصلی، ۷۰۰ دهنه چشمه و ۱۸۰ حلقه چاه از ظرفیت‌های آبی این منطقه است كه در توسعه كشاورزی بسیار تاثیرگذار است.
رئیس ساداتی به برخی مزیت‌ها و قابلیت‌های این شهرستان در حوزه‌های اقتصادی، طبیعی، تاریخی و فرهنگی اشاره كرد و یادآور شد: در شهرستان كوثر‌ زمینه مناسبی برای توسعه و تكثیر گیاهان دارویی، استخرهای پرورش ماهی، توسعه باغات و همچنین مرمت و احیای برخی آثار وجود دارد.
این مسئول تصریح کرد: با اقدامات و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در حوزه‌های اقتصادی، اشتغال، گردشگری، كشاورزی، فرهنگی و عمران شهری و روستایی زمینه‌های توسعه و سرمایه‌گذاری در این شهرستان بیش از هر زمان دیگری در این شهرستان نمود یافته است.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، فرماندار شهرستان كوثر در پایان سخنان خود صنعت گردشگری را سالم‌ترین، كم‌هزینه‌ترین و پردرآمدترین فعالیت اقتصادی دانست و اظهار داشت: شهرستان كوثر به دلیل داشتن مكان‌های گردشگری و تفرجگاهی و نیز اماكن تاریخی، طبیعی، مذهبی و طبیعت‌گردی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.
انتهای پیام/
ــــــــــــــــــــــــــــ-

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار