کد خبر: 478851
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۸

عباس کریمی با اعلام اين خبر در اولین جلسه کمیته بهبود کیفیت گندم، آرد و نان اردبیل اظهار داشت: از دست‌اندرکاران این حوزه انتظار داریم با استفاده از آرد سبوس‌دار و با کیفیت رضایت مردم را فراهم آورده و نان با کیفیت عرضه کنند.
وی با بیان اینکه هر دو هفته یک بار با هدف ارتقای کیفیت گندم، آرد و نان به طور مستمر جلسات بهبود کیفیت برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات از معاونین و کارشناسان جهاد کشاورزی، استاندارد، علوم پزشکی، فرمانداری، سازمان صنعت معدن و تجارت و همچنین نمایندگانی از کارخانجات آرد‌سازی و اتحادیه نانوایان اردبیل دعوت می‌کنیم تا نکته نظرات خود را در مورد بهبود کیفیت آرد و نان اعلام کنند.
این مسئول با تاکید بر ضرورت انجام بحث‌های مختلف کارشناسی با هدف ارتقای کیفیت و ارائه راهکارهای عملی ابراز داشت: انتظار داریم مشکلات مربوط به استفاده از آرد بدون سبوس، غنی‌سازی آرد، استراحت آرد و مسایل فنی و بهداشتی مربوط به پخت نان با در نظر گرفتن راهکار مناسب برطرف شود.
کریمی خاطرنشان کرد: در این زمینه دستگاه‌های دست‌اندرکاران باید در تهیه تیپ مورد نظر و دستور‌العمل اجرایی راه‌اندازی واحدهای چند منظوره و استفاده از آردهای سبوس‌دار اقدامات خود را انجام دهند.
مدیرکل غله استان اردبیل به مطلوب بودن گندم تولیدی در استان اردبیل با هدف ارسال آنها به کارخانه‌های آردسازی و ذخیره‌سازی‌های لازم در این زمینه اشاره کرد و گفت: قسمتی از خرید گندم به همت بخش خصوصی و صاحبان کارخانه‌های آرد‌سازی انجام می‌شود که انتظار می‌رود با خرید گندم با کیفیت و تولید آرد استاندارد بتوانیم رضایت مردم را در عرضه نان فراهم کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار