کد خبر: 478754
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۷:۱۱
۹ ورزشكار ايران در چهار رشته امروز در المپيك لندن به ميدان مي‌روند

 براي كاروان ايران هم از ديروز رقابت ورزشكاران ايراني آغاز شد و ميلاد وزيري و زهرا دهقان دو كماندار ايران به رقابت با حريفانشان پرداختند. امروز هم ۹ ورزشكار ايران در چهار رشته ورزشي به ميدان مي‌روند.

ديشب در حالي كاروان ايران به پرچمداري علي مظاهري در افتتاحيه المپيك شركت كرد و رژه رفت كه محمد علي‌آبادي و محمد عباسي به عنوان عالي‌ترين مقام‌هاي شركت‌كننده در افتتاحيه در ورزشگاه المپيك لندن حضور داشتند. رئيس كميته ملي المپيك و وزير ورزش ظهر پنج‌شنبه گذشته براي شركت در مراسم افتتاحيه وارد فرودگاه هيترو لندن شدند. عباسي وزير ورزش در جمع خبرنگاران در لندن با ابراز اميدواري نسبت به نتايج كاروان ايران در لندن گفت: «ورزشكاران ما در شرايطي در اين دوره از بازي‌ها حضور پيدا خواهند كرد كه تجربه دوره‌هاي گذشته را دارند و مي‌توانند با استفاده از اين فاكتور به موفقيت برسند.» 

وزير ورزش با بيان اينكه اين دوره از بازي‌ها شرايط خاصي دارد، در مورد وضعيت كاروان ايران هم صحبت كرد: «خوشبختانه رشته‌هايي كه شانس كسب مدال دارند اين دوره بيشتر شده‌اند و اميدواري را براي ما افزايش داده است. برخلاف گذشته كه ورزش ايران در چند رشته شانس مدال‌آوري داشت، حالا رشته‌هايي مثل دووميداني، تيراندازي و بوكس هم به اين جمع اضافه شده‌اند و اميدوارم بتوانيم در اين رشته‌ها هم به مدال برسيم.» 

رئيس كميته ملي المپيك هم مانند عباسي اميد‌وارانه صحبت كرد. علي‌آبادي گفت: «خوشبختانه گستردگي رشته‌هاي ورزشي ايران براي مدال‌آوري نسبت به دوره‌هاي گذشته زياد شده و ما اميدواريم كه در اين دوره از بازي‌ها بتوانيم موفق‌تر از قبل باشيم.» 

وي افزود: «ما در چند رشته به مدال‌آوري نزديك هستيم و حتي اگر در اين دوره از بازي‌ها نتوانيم به مدال برسيم، قطعاً در دوره‌هاي آينده مي‌توانيم در برخي رشته‌هايي كه تا به حال مدال المپيكي نداشته‌ايم موفق باشيم. با اين حال اميدواريم اين دوره بتوانيم نسبت به قبل مدال‌هاي بيشتري كسب كنيم.»

ديروز در حالي اولين نمايندگان كاروان ايران به ميدان رفتند كه باران در شهر لندن طراوت خاصي به اين رقابت‌ها داده بود. ميلاد وزيري و زهرا دهقان دو كمانداري كه حاشيه‌هاي زيادي بر سر اعزام آنها به لندن وجود داشت، ديروز در مرحله مقدماتي تيراندازي با كمان رقابت كردند.
 
اين در شرايطي بود كه كميته بين‌المللي المپيك به دو مربي كره‌اي اين كمانداران ‌آي‌دي كارت نداده بود تا آنها بدون حضور مربيان با حريفانشان رقابت كنند. ميلاد وزيري در خط ۱۸B به مصاف ۶۳ كماندار ديگر رفت كه در پايان شش مرحله و پس از زدن ۷۲ تير با امتياز ۶۶۲ و قرار گرفتن در رده ۳۹ به كار خود پايان داد. 

بر همين اساس وزيري در مرحله حذفي اين رقابت‌ها كه دوشنبه آينده پيگيري مي‌شود به مصاف لوئيز ادواردو ولز از مكزيك كه در رقابت امروز بيست و ششم شد، مي‌رود. وزيري در صورت برتري به جمع ۳۲ كماندار برتر راه خواهد يافت. 

وزيري كه در رنكينگ جهاني در رده چهاردهم قرار دارد درباره مقام سي و نهمي‌اش به فارس گفت: «عملكردم بد نبود اما با شرايطي كه به وجود آمده بود مي‌توانستم نتيجه بهتري كسب كنم. امروز مسابقه غريبانه‌اي را پشت سر گذاشتيم. هيچ كس بالاي سر ما نبود و مربي نداشتيم.» كماندار ايران درباره اينكه شرايط پيش از المپيك تا چه اندازه روي او تأثير‌گذار بود، گفت: «در اين مورد بعد از المپيك صحبت مي‌كنم و ديگر نمي‌توان كار خاصي كرد. امروز مربي نداشتم و حتي اجازه ندادند مربيان خارجي به من كمك كنند.»

در ادامه رقابت‌هاي المپيك هم امروز ۹ ورزشكار ايران به ميدان مي‌روند. در اين روز از بازي‏ها، رقابت ورزشكاران ايران در چهار رشته تيراندازي، تنيس روي ميز، دوچرخه‌سواري و روئينگ پيگيري مي‎شود. از نكات قابل توجه مسابقات فردا مي‌توان به رقابت‌ سه تيرانداز ايران اشاره كرد. ابراهيم برخورداري كه شانس كمي براي مدال دارد، در رشته تپانچه رقابت مي‌كند. برخلاف برخورداري دو تيرانداز زن ايران يعني الهه احمدي و مه‌لقا جام‌بزرگ كه پيش از اين در رقابت‌هاي قهرماني جهان و جام‌جهاني با رسيدن به فينال، شگفتي بزرگي را در اين رشته خلق كردند اميد‌واري زيادي وجود دارد كه در لندن هم شگفتي‌ساز شوند. 

در ساير رشته‌ها در تنيس روي ميز ندا شهسواري و نوشاد عالميان در مرحله مقدماتي اين رشته روبه‌روي حريفان خود قرار مي‌گيرند. شهسواري كه اولين پينگ‌پنگ باز زن ايراني است كه توانسته سهميه المپيك بگيرد، در اولين مسابقه‌اش با اوشونايكه نيجريه‌اي ديدار مي‌كند. عالميان هم كه اولين المپيكش را تجربه مي‌كند با برنده ديدار «مايوسي آگبتولگو» از توگو با «جوستين هان» بازيكن چيني‌الاصل استراليا رقابت مي‌كند. 

در رشته قايقراني و ماده روئينگ تك‌نفره هم محسن شادي و سولماز عباسي در رقابت با قايقرانان ساير كشورها پارو خواهند زد. در دوچرخه‌سواري جاده هم امين زرگري و مهدي سهرابي در قسمت جاده ركاب خواهند زد.

بازي‌هاي المپيك لندن با شروع رقابت‌هاي فوتبال آغاز شد و در نخستين روز اين رقابت‌ها ژاپن موفق شد با شكست اسپانيا شگفتي‌ساز شود. رقابت‌هاي فوتبال المپيك يك روز قبل از مراسم افتتاحيه آغاز شد و طي آن روز گذشته هشت ديدار در گروه‌هاي چهارگانه برگزار شد. در مهم‌ترين ديدارها ژاپن يك بر صفر اسپانيا را از پيش رو برداشت، بريتانيا، ميزبان رقابت‌ها مقابل سنگال به تساوي يك بر يك دست يافت و برزيل هم به سختي و با نتيجه ۳ بر ۲ از سد مصر گذشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار